Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PRISON BREAK (13)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PRISON BREAK (13)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PRISON BREAK (13)
    Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 18:16
moze li netko staviti tu linke za 13 epizodu prison breaka??ja sam danas vec skinuo ali je ispalo da je unutra lost..pa vas molim ako nije problem...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 18:45

www.bitsoup.org

imaš ovdje lega,al se moraš samo registrirat

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 19:42
joj necu se sada registrirati..ako zna neko nek samo stavi tu linkove da skinem....skinuo sam vec kao sto sam rekao ali ne valja.a vidim da ima i prijevod pa znaci da i linkovi postoje..
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 19:44
pa skini s torrenta, imaš ih na hrpi sajtova!
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 20:06

Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

joj necu se sada registrirati..ako zna neko nek samo stavi tu linkove da skinem....skinuo sam vec kao sto sam rekao ali ne valja.a vidim da ima i prijevod pa znaci da i linkovi postoje..

Na public trackerima ćeš uvijek naići na lažnjak (možda ne uvijek ali budeš kao sada ) tako da ti je pametnije da se registriraš na neki privatni tracker pa nečeš imati problema sa time

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 20:16
eo ti moj torrent sa kojeg sam skinuo. radi. brzina preko 100 kb/s

pozz

http://rapidshare.com/files/5208985/prison.break.s02e13.hdtv .xvid-xor._VTV_.avi_www.btmon.com_.torrent
je*ač na baterije
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 21:37

linkovi više ne rade.

pa titl imaš tu na glavnoj stranici

Ažurirao pittbull
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 23:26
hvala svima na pomoci..skinuo sam..a sad na gledanje....jos sam da titl nađem...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.