Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kupnja hard diska
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kupnja hard diska

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kupnja hard diska
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 14:09
Pošto dobivam FLAT rate, trebam i veći hard. Na komp mogu spojit UDMA ATA 66/100 hard diskove. Trenutno imam CAVIAR disk od 40 GB.
Našao sam jedan zgodni u Ve-Milu:

HDD HITACHI 160GB ATA100 7200rpm 8MB

Gotovina / kartice:
443,38 kn (Jamstvo 3 god.)

Zadovoljio bih se i sa hardom od 80GB, al samo da je drastično jeftiniji, jer koliko vidim, od ovog je samo 110 kuna jeftiniji. Pa mogu prijedlozi slobodno...

- Druga stvar: NA KOMPU IMAM TRI OPTIČKA UREĐAJA, IZBACIO BIH CD PRŽU, JER ONA MI BESKORISNO TRUNE, PA UMJESTO NJE UBACIO TAJ NOVI HARD. PREDLOŽITE MI KAK DA NAJBOLJE SPOJIM NOVI HARD. MOŽETE MI ZA SVA ČETIRI UREĐAJA REĆI, AKO SU TO: DVDRW, DVD ROM, STARI HARD I OVAJ NOVI HARD.

Pozdrav

P.S. Ne sjećam se kak to izgleda u My Computeru kad imam više diskova, jel to isto kao kod particija?

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 19:13
ajd moderatoru briši ovo, jer vidim da nitko neće ništ odgovorit...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 20:06

Izbaci dvd rom , a ne rezac, makar to bio i cd rezac. Sto bi to cinio? Rezi cd sa cd rezacem, cuvaj malo masineriju (dvd rezac) jos pogotovu ako ti je istekao rok.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 23:11
hmmm... dobar savjet :)

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 23:56

ja ne vidim vezu između novog HD i flata

uzmi 6 CD RW i przi na cdove i na kraju sprizis na DVD

kako skines film snimaj na CD

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 00:00
...nekim ljudima se neda bas svaki dan snimati po 10-15cda sa filmovima pa sve trpaju na hard... (me)

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 00:38
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ja ne vidim vezu između novog HD i flata

uzmi 6 CD RW i przi na cdove i na kraju sprizis na DVD

kako skines film snimaj na CD

A sta ako npr svake nedelje snima po 2-3 serije i treba sacekati da svaka dodje do 12 ep da bi narezao na 1dvd to je 4 giga samo po 1 serije x onoliko serija koliko skida (pricam ti iz iskustva imam barem 6 dvd-rw i to mi j malo )

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 10:23
točno Vedderice...

do sada sam radio prženja na dvde, al imam hard od 40 GB, na d: imam 20 GB, tak sam rasporedio, a da imam i malkoc više to mi ne bi bilo dovoljno, jer kad skidam seriju, ne snimam ništ od nje, dok ne bude dovoljno za jedan dvd, npr. Simpsoni - njih ću nasnimit kad izađe cijela 18-sta sezona i to ide na 1 dvd...

- foru sa prženjem odmah čim skinem koristim kod ps2 igara :)

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 18:01
Ma dajte ekipo, pa hardova i prostora nikad dosta, ja imam 3 diska, od 80gb, 120gb i 200gb i stalno kukam kako mi ne to malo i kako mi treba još, a mjesečno u prosjeku trošim 150 dvd-ova! Ja sve serije držim na hardu (one čije sezone još traju) i kad završi onda snimam na medije, ali ima tu i dvd-imagea, programa, video clipova s digitalne kamere (svaki je po 10 gb) i sve to doslovno jede prostor pa i tih 400gb postane malo! A to je često! 
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 18:48
ja imam 6 CD RW i na to snimam filmove i serije  dok ne skupim za 1 DVD
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 13:50
kupio sam hard disk (gore naveden, sa slikom :)

Ova tema CAN DIE! Slobodno je zatvorite...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2007 u 23:00
Da ne otvaram novi topic i ja planiram da kupim novi hard i to od 320 gb
Ploca mi je Asus P4V8X-X
STa mislite na sledece
http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=4084
http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=4124
i da li odgovara mojoj ploci (mislim na ata, sata... u to se bas i ne razumem )

Ažurirao Vedder - 01.Sijecanj/Jan.2007 u 23:01

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2007 u 23:13
http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=4124

to ti je moj savet,taj je sata i ploča ti podržava sata(serial ata)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 01:48
Raspitivala sam se na jos jednom forumu i u svakom slucaju posto planiram da uzmem hard preko 120gb moram da updatujem bios da bih mogla da koristim hard od 320 gb posot mi je ploca malo zastarela pa da ne bi kupovala novu
Pravi smor

Ažurirao Vedder - 03.Sijecanj/Jan.2007 u 01:49

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 02:26
e jos jedno pitanje da li moja ploca podrzava SATA hardove? Jer mi sam dobijala svakakve odgovore i to od ljudi koji se navodno razumeju. Jedni kazu ne moze, drugi moze a treci moze ali bolje ti je ATA
Pitam jer bi mnogo vise znacilo za ubuduce kad bi sada uzela SATA

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 08:45
Ne brini, ploča ti podržava SATA, i možeš na nju spojiti 2 sata uređaja...i podržava RAIS 0 i 1 funkcije...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 00:33
moja tema živi! jeeeej, hehe

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.