Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šta ste zadnje gledali
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Šta ste zadnje gledali

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
BasMar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Šta ste zadnje gledali
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 23:46
Šta se zadnje gledali u Kinu i kakav je film
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 23:17
Matrix 2.Razočaranje.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 10:57

Martix 3

meni jeben film

KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 09:35
Matrix 3
I'll be back
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 11:16

joj nemam pojma

znam sto sam zadnje zelio gledat - hours

i sto cu ic gledat - lotr 3

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:53

Lord of the Rings - The Return of teh King

Film je zakon

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:53
Nisam bio 3 god u kinu
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2004 u 15:27

Sasavi petak - glupa komedija

Za Challangera: Lijepo ti predlazem da ides u kino s nekim da sjedis u udobna sjedala i jedes kokice. I uzivaj u mraku!

ZIVOT JE CUDAN I ZAGONETAN
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2004 u 16:30
Mozda to napravim kad nadem vremena
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2004 u 16:55
I zelim ti puno srece u lovljenju vremena ... (pogledaj bilo koji film i opusti se)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2004 u 17:50

Kaj preporucujete osim American pie 3,taxi 3,LOTR 3.

Ima kaj dobrog

Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2004 u 18:38

Ovisi o tvom ukusu, samo odaberi osobu s kim bi izasao u kino (najprijatelj, cura...ne tice me se) i dogovori se s njime o ukusu filmova i na kraju uzivajtee u gledanju. 

Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 10:02

Gledo sam lotr 3 film je odlican al sam sjedio u prvom redu u cinstaru di je platno od zida do zida i kad sam htio citati slova morao sam gledati lijevo desno da procitam nesto

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 12:47

prošle godine sam gledao u kinu samo dva filma

matrix 2 - razoèaranje

gori vatra

elem ne idem više u kino

Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 21:14
Upravo sam danas gledo BASIC ili UBOJITE NAMJERE i mogu rec da je film FENOMENALAN Samuel L. Jackson i Travolta su bili odlicni!
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 00:32
Matrix jedinica je Najbolja......to se možete sami uvjeriti...Matrix Reloaded je isto bio dobar,a Matrix Revolutions je živo sranje!
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 20:03

Originalno postovano od strane Inny Inny piše:

Za Challangera: Lijepo ti predlazem da ides u kino s nekim da sjedis u udobna sjedala i jedes kokice. I uzivaj u mraku!

ti očito nisi bio u pulskom kinu,kičmu si polomim jeote

kokice mi se ljepe za zube,mrzim to

al kino rula,sa curom sam prošle godine gledo nekih 30-ak filmova, stvarno je gušt(osim tih jebenih sjedala)

....
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 20:13
a  cinestar rula,kino je ogromno i sjedala su zakon....

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 12:24
kolko je skuplje od običnog? (cinestar)
....
Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 19:45

LOTR 3. Film rula

mojemu starom se nije dopao jer veli da "nema radnju". da je gledao prve 2 onda bi mu bila dobra trilogija.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.