Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sakupljamo serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sakupljamo serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pixy1984 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pixy1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sakupljamo serije
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 21:49
Dobri ljudi koji bi nama pomogli (najvise meni), neka nam se jave radi razmene serija, mi zasad nemamo nista...

Posto nemamo izlaz u druge zemlje, mozemo da raduckamo samo po Srbiji, osim ako ne postoji neki ilegalan put za menjanje u druge zamlje.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 00:24
Ne kužim, a koji je to "legalan" put razmjene?
I što bi to "vi" radili...
Fizički ili....?
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 12:28
a verovatno misli na postu.Ja znam da to ljudi rade autobusom,daju malo vozacu i kad stigne taj drugi preuzme
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 18:26
ja sam slao u srbiju   stavim novine  globus, nacional  ono malo deblje i unutra potrpam  dvd-eove  bez problema postom islo
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 18:31
a cuo sam da iz hrvatske ide u srbiju,al iz srbije u hrvatsku i druge zemlje prave probleme
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 18:46

Iz Beograda za Ljubljanu moľeą poslat 2 CD-ja. Drugih 18 su mi izbacili...
Moraą otvorit i papak broji...

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 00:35
Originalno postovano od strane pixy1984 pixy1984 piše:

Dobri ljudi koji bi nama pomogli (najvise meni), neka nam se jave radi razmene serija, mi zasad nemamo nista...

Pa kako onda razmena kad trenutno nemas nista?

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 02:01

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Zar ne vidis da ih je vise ,a najmanje jean Pa kad ih je tolko a nema ih vise a pri tom nista ni nemaju onda je i razmena apsolutno moguca

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 02:56
Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Zar ne vidis da ih je vise ,a najmanje jean Pa kad ih je tolko a nema ih vise a pri tom nista ni nemaju onda je i razmena apsolutno moguca

Neko da procita samo tvoj post bez onih iznad skroz bi se pogubio

Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 15:15
On je mislio na kupovinu al da ga ne cepaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.