Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - win xp/98
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

win xp/98

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: win xp/98
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2003 u 08:33
stvarno mi treba pomoc ali neznam da li je uopce moguce da napravim dual boot! ali kakav? meni je trenutacno xp na kompu i htio bi si dodati 98-icu je li moguce? 
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 10:53

uvjek jace na slabije! Dakle prvo 98 pa onda XP na njih!

Preporucam ti da si sprzis na cd-e ono što ti je bitno, formatiraš disk u f disku razbiješ disk na dvije particije, instaliraš 98-micu i onda ubaciš cd od XP-a i instaliraš ga ali kad te pita na dal želiš upgrade ili novu instalaciju, ti odabereš ovu instalaciju i odabereš drugu particiju za instalaciju XP-a i kad završi sa instalacijom prilikom paljenje kompa pitat će te dal želiš dić sustav na XP-u ili na 98-mici.

Jedna napomena, prilikom instalacije XP-a pitat će te dal želiš preformatirat disk u NTFs, to nemoj napravit nego napravi full format FAT32 jer inace nećeš iz 98-mice vidjet disk na kojem ti je XP.

Nadam se da sam pomogao!

Pozdrav!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 17:36

nije mene zanimalo kako instalirati windows to sam ja davno izbijao!!!!

napravio bi ja to tako ali imam bad sectore i kad formatiram pa odem instalirati pocne pregledavati #scan disc# i na e: particiji mi nađe 9mb bad sectora pokrenem setup za odklananje i dođe na 800.000 sektora znaci pri kraju i pocne mi nalaziti bad sectore a onda stalno moram stiskati fix it!!! a to traje godinama !!!! kako to izbjeci ako znas?

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 12:15

U fdisku obrišeš sve particije, i onda opet napraviš particije ali neiskoristiš cijeli disk nego recimo C particiji daš 45% i D 45% ili već koji postotak želiš ali uglavnom ostavi mu kojih 5 do 10% i nakon što napraviš svaku particiju formatiraj ju i napravi drugu pa ju formatiraj i u tom slučaju bad sektori bi u tom slučaju trebali ostati na onom dijelu diska koji nije korišten! A ako nije tako jebi ga prijatelju, pravac u neki ducan po novi hard a ovaj oristi kao prijenosni da s frendovima mjenjaš mjuzu i filmove!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 19:14
sviđa mi se kraj!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 21:45
Ha cuj ako ništa ne uspije nema boljeg od kupnje novog!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,226 sekundi.