| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dalgliesh (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
DJIKENCE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Dalgliesh (2021)Objavljeno: 2 sati 47 minuta , u 20:34 |
|
Nakon godinu dana od prvog gledanja serije, evo obnavljam gradivo. Na žalost, nema prevoda na naš jezik, ali za poznavaoce engleskog, engleski titl je sasvim dovoljan, no to je i ograničavajući faktor za većinu gledalaca rekla bih.
Elem, ako volite krimiće Agate Kristi ili Ubistva u Midsomeru, svideće vam se i ova serija. Ima 3 sezone po 6 epizoda, s tim što dve epizode čine jednu priču, znači ukupno 9 slučajeva inspektora Dalgliša. Serija ima ozbiljniju da ne kažem mračniju notu u odnosu na pomenute i dobro odslikava duh vremena u kome se radnja dešava (mislim na scenografiju, kostime itd.)
Glumac Berti Karvel je pun pogodak po meni, izuzetno harizmatičan u ovoj ulozi, svidja mi se i hemija izmedju njega i narednice Miskin; zapleti tj. slučajevi su zanimljivi, ritam je lagan ali drži pažnju; ali meni je najprivlačniji sam karakter inspektora Dalgliša koga je Karvel odlično dočarao. Pa eto preporuke, ako vam se uklapa u raspoloženje ili vajb, što bi rekli ovi mlad(j)i.
I VELIKA HVALA ZA ENGLESKI TITL.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |