Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La desconocida AKA The Marked Woman (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La desconocida AKA The Marked Woman (2026)

La desconocida

La desconocida (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nepoznata žena

Godina:

2026

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

109 min

Režija:

Gabe Ibáñez

Scenarij:

Rosa Montero
, Lara Sendim
, Olivier Truc

Glavne uloge:

Ren Hanami
  >  Anna Ripoll
Candela Peña
  >  Anna Ripoll
Sebastián Haro
  >  Cazorla
Montse Germán
  >  Neuróloga
Swit Eme
  >  Ferrán
Luka Peros
  >  Lolo Rojas
Alfonso Bergara
  >  Félix
Pol López
  >  Quique Zárate
David Vert
  >  Subinspector Morell
Pilar Nogales
  >  Amalia
Carlos Troya
  >  Caporal Enric
Albert Nualart
  >  Policía Hotel Algeciras
Esther Noya
  >  Doctora de Urgencias

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La desconocida AKA The Marked Woman (2026)
    Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2026 u 03:30
Uhh, jedva odgledah. Jednostavno nijesam nikako mogao da se povežem sa filmom, da ostavrim sinergiju, ubio me koliko je dosadan i koliko mu fali šarma, kreativnosti, intrigantnosti, fali mu svega. Eto, desilo se da i španska filmska kuhinja servira nešto bezukusno.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2026 u 21:00
Ja posle 10 minuta, prekidam film ako ne valja.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2026 u 20:00
Vidim da mi je nesto poznato, i pogledah da je radjen po romanu i da je Lara Sendim radila na scenariu.

Dobar pocetak, zanimljiv, zatim inspektorka sa traumom ( izgleda da u svim romanima inspektori bore na dva fronta), fino za triler da imamo amneziju pa da cekamo flesbekove, 

niko mi se ne istice glumom , ok su mi mesta gde je snimano, nije los ni vizuelno, muzicka podloga 

, ali mi se u sustini  scenario  ne svidja, imamo nelogicnosti , a opet dotakli vise tema, i jednu ozbiljnu nekako nisu razradili, pucali su na odnos i dramu..., voleo bih da je bilo kreativnije , zamrsili jos vise,  ubacili jos nekog lika, sta znam.

Utisak, film koji je imao potencijala, ali koji cu ubrzo zaboraviti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.