Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Wars: The Mandalorian and Grogu (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Wars: The Mandalorian and Grogu (2026)

The Mandalorian and Grogu

The Mandalorian and Grogu (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2026

Žanr:

obiteljski, akcija, avantura

Trajanje:

132 min

Režija:

Jon Favreau

Scenarij:

George Lucas
, Jon Favreau
, Dave Filoni
, Noah Kloor

Glavne uloge:

Martin Scorsese
  >  Ardennian Fry Cook
Sigourney Weaver
  >  Colonel Ward
Pedro Pascal
  >  The Mandalorian
Steve Blum
  >  Zeb Orrelios
Peter Breitmayer
  >  Local Leader
Cullen Douglas
  >  Prefect Nobah
Nigel Gibbs
  >  Local Leader
Shirley Henderson
  >  The Anzelians
Stephen McKinley Henderson
  >  Gatori
Hemky Madera
  >  Imperial Warlord
Ajay Mehta
  >  Local Leader
Rose Portillo
  >  Local Leader
Brendan Wayne
  >  The Mandalorian Suit Performer
London Stubblefield
  >  Village Merchant
Christopher Alan Robinson
  >  Street Pedestrian
Lateef Crowder
  >  The Mandalorian Stunt Performer
Jeremy Allen White
  >  Rotta the Hutt
Evan Shafran
  >  New Republic Pilot
Bahia Haifi
  >  Local Leader
Myles Humphus
  >  Gladiator
Portia D. Harris
  >  Rebel

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Wars: The Mandalorian and Grogu (2026)
    Objavljeno: 24.Svibanj/May.2026 u 09:53
Dokle više prikveli sikvela spinofova, kakav bre Mandalorijanac i bebe Jode???? Zna se ko su glavni karakteri Star Wars univerzuma, a to su Luka NebeskiHodač, njegov ćaća, Čukaba i JediniHan Solo, ostali sucks.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2026 u 13:41
sasvim solidan kao neki specijal nakon serije. za nešto više se trebalo poraditi na scenariju, boljim glumcima (neke sporedne uloge), a i malo su se zaigrali s muzičkom podlogom. gledati, ljubitelji kompletne serije ili samo odnosa grogua i anzelanaca mislim da nebi trebali biti razočarani.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2026 u 22:10
Star Wars je film i fransiza, koja je od prvog do poslednjeg bila i ostala pojam za sve ove sto kaze mizi sikvele,sponofove,i raznorazne izmisljotine, jedino sto mogu da kazem da onima koji su snimali ovaj film je da im nefali maste a masta radi svasta ali ne uvek i nesto dobro....
Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2026 u 17:10
film je za decu, serija je mnogo bolje urađena. posle epizode 3 ratova zvezda jedno Rogue One: A Star Wars Story i asoke tano je vredi
Na vrh
kiza11080 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza11080 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2026 u 12:59
Deca od 5+ ce voleti ovaj film :-( Malo sam razocaran, serija je bolja, ovio je za malu decu.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 sati 10 minuta , u 20:57
Cedjenje suve drenovine. Ili, dajte da snimimo nesto, bilo sta, da ljudi ne zaborave Star Wars. 

Ono sto je mene iznenadilo je nivo lutkarstva. Trzavi pokreti ne odisu nostalgicnim sarmom, vec deluju nespretno i amaterski, daleko ispod onoga sto je Dzim Henson radio pre 50 godina. U danasnje vreme, ovakav pristup nije autentican vec prosto jeftin. 

Ocena 4.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 1 hour 2 minuta , u 08:05
Upravo to sam i ja pomislio,ovo kao da je Muppet show u svemiru ,ne znam da li je namerno ali po meni ocajno,kao i prica pa cak i gluma. Ma sve je nivou nekog starijeg decijeg filma. Bas bzvze jer je serija odlicna.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.