| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako koristiti azijski hendikep tokom klađenja na FIFA Svjetsko prvenstvo (30.04.2026.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako koristiti azijski hendikep tokom klađenja na FIFA Svjetsko prvenstvo (30.04.2026.)Objavljeno: 01.Svibanj/May.2026 u 20:54 |
|
Kladim se ali na lige. Pogledam na netu svake srede parove i kvote za tiket za petak tj da uplatim za vikend utakmice a necu se kladiti na SP a da budem iskren i zbog vremesnske razlike ne zelim sebe da iznurujem tako da ovo Svetsko Prvemtsvo i letnja Olimpijada e oba ta dogadjaja cu ''preskociti'' jer ponavljam, nisam neka ''njanja'' nego ne zelim sebe da iscrpljujem zbog Time Zone a i nebitno ko igra ko ne znaci nebitno sto ne igra Srbija, ionako nisam za nju, bravo za ''Vatrene'' tj Hrvatsku i bravo za uspeh za ''Zmajeve'' tj. Bosnu i Hercegovinu. Ali ne samo zbog Time Zone-a nego mislim da svim ovim povecanjima se i gubi na kvalitetu. 1000 dinara dajem svakog petka tako da cu kladjenje na SP preskociti. Ja jedva cekam Lige i jer sam fan a i zbog kladjenja )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |