Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako koristiti azijski hendikep tokom klađenja na FIFA Svjetsko prvenstvo (30.04.2026.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako koristiti azijski hendikep tokom klađenja na FIFA Svjetsko prvenstvo (30.04.2026.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako koristiti azijski hendikep tokom klađenja na FIFA Svjetsko prvenstvo (30.04.2026.)
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2026 u 20:54
Kladim se ali na lige. Pogledam na netu svake srede parove i kvote za tiket za petak tj da uplatim za vikend utakmice a necu se kladiti na SP a da budem iskren i zbog vremesnske razlike ne zelim sebe da iznurujem tako da ovo Svetsko Prvemtsvo i letnja Olimpijada e oba ta dogadjaja cu ''preskociti'' jer ponavljam, nisam neka ''njanja'' nego ne zelim sebe da iscrpljujem zbog Time Zone a i nebitno ko igra ko ne znaci nebitno sto ne igra Srbija, ionako nisam za nju, bravo za ''Vatrene'' tj Hrvatsku i bravo za uspeh za ''Zmajeve'' tj. Bosnu i Hercegovinu. Ali ne samo zbog Time Zone-a nego mislim da svim ovim povecanjima se i gubi na kvalitetu. 1000 dinara dajem svakog petka tako da cu kladjenje na SP preskociti. Ja jedva cekam Lige i jer sam fan a i zbog kladjenja )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.