Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ready or Not 2: Here I Come (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ready or Not 2: Here I Come (2026)

Ready or Not 2: Here I Come

Ready or Not 2: Here I Come (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2026

Žanr:

komedija, horor

Režija:

Matt Bettinelli-Olpin
, Tyler Gillett

Scenarij:

R. Christopher Murphy
, Guy Busick

Glavne uloge:

Elijah Wood
  >  Lawyer
Sarah Michelle Gellar
  >  Ursula
Nestor Carbonell
  >  Ignacio
Shawn Hatosy
  >  Titus
Kathryn Newton
  >  Faith
Kara Wooten
  >  Pernilla
Samara Weaving
  >  Grace
Jonathan Mason
  >  Groom
Nadeem Umar-Khitab
  >  Viraj
Masa Lizdek
  >  Martina
Dave Rose
  >  Minister

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ready or Not 2: Here I Come (2026)
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2026 u 00:05
Eeeeee ovo se čeka!! Prvi dio brutala! Nadam se da je i ovaj
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2026 u 15:00
Jes vala prvi deo odlican,mada sve sto je Samarom je mahom meni dobro .Volim taj njen blesavi izgled i totalno lud pogled.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2026 u 00:30
hahaha, bukvalno je tako. Očekivao sam da ćemo je više gledati u Vrisku 6, ali odmah je "izašla" sa scene.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2026 u 11:29
Nastavak koji je po meni podbacio. Ako već idu na veću, širu priču a realizacijom djeluje manja, uža, neinspirativnija priča, to nije dobar znak što se mene tiče. Scenarij slabiji, naivniji. Netko će imati normalno drugačiji dojam, ali dio koji skoro pa mogu reći da nije bio potreban, ali skoro. Mislim bilo je i zabavnih scena i trenutaka, nije da ih nije bilo, a jedna scena koja je mogla imati puno veći efekt da nije bila montirana kako je bila, e to mi je baš žaj kako su je upropastili...

Zato je eto zabavno bilo opet gledati Samaru i novopridošlicu, jednako otkačenu, upečatljivu Kathryn Newton, ugl. obe ih je bilo gušt gledati kako plivaju u ovim intense vodama.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2026 u 19:52
Podbacio u odnosu na prvi dio ili jok?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2026 u 22:08
Mizi mislim da je Sasa to u prvoj recenici rekao
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2026 u 02:46
Meni je legao maksimalno. Nijesam očekivao neko remek - djelo, bio sam svjesan da ne može da nadmaši prvi dio, a samo sam se nadao da će da bude zabavan i da će da ima dosjetljiv scenario.

Od prve do posljednje sekunde bez treptaja, mnogo dobrih scena, oduševile su me i Samara i Kathryn. A od Kathryn sam očekivao potpuno drugačiju ulogu, pa je ova za mene bila veoma prijatno iznenađenje. 

I na samom kraju nešto što mi je zadovoljilo dušu i nešto čemu se nadam u realnom životu i svijetu. 

Srećan Vaskrs!
Na vrh
BruderNS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj BruderNS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2026 u 19:19
Otkačeno, svidja mi se... Daleko bolji mego neki blocbusteri sa xxx miliona dolara. Ima priču i zabavan je, Znači vredi utrositi sat i kusur vremena da se odgleda., pre bih njega gledao u Bioskopu nego izvikani Project Hail Mary
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2026 u 22:42
Nastavak opravdao očekivanja. Samara Weaving reprizira svoju rolu sa još više šarma, ironije, cinizma, crnog humora. Solidno joj ''parira'' i Kathryn Newton, kao njena sestra Faith, koja osvaja naklonost publike onako iz drugog plana (njene replike su oštre, sočne i pogađaju pravo u metu). Iskreno se nadam da će producentski trust mozgova nastaviti sa franšizom, jer stiče se utisak da ima ovde još puno dobrog ''štofa'' i za potencijalni treći deo.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2026 u 11:14
Čekamo prevod, njeznam slovenački.

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2026 u 15:24
Teška palamuđevina.
Parodija na prvi deo, nadamo se nastavku za par godina i baš smo srećni zbog toga.

hejl sejtan!

Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2026 u 13:15
U sustini filmovi (odledao sam ih jedan za drugim) i nisu tako losi, sta ocekivati od americke masine, neka mala zabava sa nekim sitnim humorom, dobre glumice, glavna pogotovo, ipak je ovo teska fikcija i gluma, izbodese zenu ima 20 rupa na njoj a ona ko rambo rusi sve, ali ipak moze da se odgleda za jedno vece a i neuspava kao vecina americkih glupendarija,, moze da prodje, mada u sustini nikad negledam ovakve filmove ali mi se svidela glavna glumica pa odgledao, ocena 4/10
Na vrh
paid in full View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj paid in full Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2026 u 20:48
Dovoljno je reći - Hobit, a djavolov advokat :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.