| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Age of Disclosure (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Age of Disclosure (2025)Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2026 u 20:26 |
|
Nemojte se ljutiti, ali ja ne mogu bolje napisati. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77248 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2026 u 20:35 |
|
Prekinuo sam, baš nisam imao strpljenja za toliku dozu naivnosti i prodaje magle 😂 No ljudi će verovati u šta god ionako.
Edit: Napisah to za film, ne znam išta o video klipu. Ažurirao puppet_master - 05.Sijecanj/Jan.2026 u 20:44 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2026 u 20:49 |
|
Ostario si.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77248 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2026 u 20:56 |
|
Ja se nadam da jesam 😂
Tu ima toliko besmislica, da bi mnogo duži dokumentarac bio potreban da se sve navedu i makar u par rečenica prokomentarišu. Počev od toga da se kredibilitet prodaje time što neko radi/radio je za vladu 🤣🤣🤣 ej, živote, lutalico. 😂 Fuck, to onda mora da znači da znaju o čemu pričaju. 😂 Istinu pogotovo. Uopšte "imamo više od 10 letelica", ma zar je i jedan komentar potreban na tako šta. Jbg, to je US of A, mi smo možda ćapili samo dve-tri vanzemaljske letelice, naša vlada je još sposobnija od njihove, nego jbg, nikako da se sruši mnogo vanzemaljaca oko Smedereva. Polako. Skupi se sve vremenom. 😌 To sve p'jano, oma se zakucaju u kukuruzište. Bitno da su nekako stigli dovde kosmosom ili nekim nepoznatim dimenzijama, ali završe u kukuruzu ionako. I u zaverama. 🥳 Ažurirao puppet_master - 05.Sijecanj/Jan.2026 u 21:17 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |