Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svadba (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svadba (2026)

Svadba

Svadba (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Svadba

Godina:

2026

Žanr:

komedija

Trajanje:

95 min

Režija:

Igor Seregi

Scenarij:

Marko Jocic
, Marko Backovic
, Igor Seregi

Glavne uloge:

Dejan Acimovic
  >  Biskup
Dragan Bjelogrlic
  >  Prime Minister of Serbia
Rene Bitorajac
  >  Miljenko
Srdjan 'Zika' Todorovic
  >  Vladika
Tea Harcevic
  >  Anka
Marko Miljkovic
  >  Mladi gangster
Nika Grbelja
  >  Ana
Goran Vincic
  >  Miljenkov asistent
David Gojkovic
  >  Konobar
Roko Sikavica
  >  Budimir
Marko Grabez
  >  Nebojsa
Josip Brakus
  >  Klavijaturist

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Svadba (2026)
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2026 u 23:35
Ovo jedva čekam, samo se nadam da će ubrzo da bude dostupan na netu.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2026 u 14:52
Ja moram reći da je ova komedija ispunila očekivanja. Zabavio sam se. Scenarist i redatelj je uklopio u priču mnoge vrste likova i ljudi koje susrećemo svaki dan oko sebe iako se zapravo radi primarno od dvije porodice na čijem su čelu nama većini jako strane osobe, a to su biznismen (polu-mafijaš) i političar (ministar - polu mafijaš isto), skroz nesimpatični ljudi po zanimanju, ovdje su postali simpatičniji zahvaljujući dvoma glavnih aktera Bitorajcu i Bjelogrliću, i naravno redatelju i scenaristu Igoru Šeregiju koji je napravio dobar bazen za zabavu. Stvari koje ljude čine ili utječu na živote drugih ljudi su ovdje upakirane i prikazane kroz likove, od političko socijalnih razmišljanja, ponašanja, manjka inteligencije do energije. Sve generacije su pokrivene, nijedna nije upakirana u skroz jedan obrazac ponašanja. 

Nema ovdje previše filozofije jer je ovo komedija, pa možda i nema smisla duljiti, iako ovaj film ima i određenu poruku. Glumačka postava odlična u svojim ulogama, ništa se drugo nije ni očekivalo, produkcija i produkcijski dizajn kao i fotografija su jako kvalitetni. Sve skupa za filmske standarde zadnja 2 desetljeća ovo je jako dobra komedija za ovdašnje prostore. Mogu čak zamisliti da sa vremenom se na ovu komediju bude gledalo kao i na klasik žanra 2020-ih. 

I da, u kinima nikad više ljudi +50 godina. Ponovilo se.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2026 u 23:24
Gledao sam u bioskopu. Prizeman i prozaican jeftin humor, koji podilazi sirokim masama. Osim par dobrih fora nema nicega sto je vredno. Zamerke su mi sledece, ocajna gluma pojedinih aktera, na prvom mestu Seke Sabljic koja osim kreveljenja i sablonske glume nista doprinela filmu, zatim izafektirana i ocajna gluma Prpicke, kriminalno maltene imbecilna uloga svestenika koga igra Srdjan Todorovic . Jedina svetla tacka u filmu je fenomenalna gluma hrvatske glumice Linde Begonje koja igra majku udavace iz Hrvatske i epizodne uloge repera benda tudji zivot, gde su za oskara autenticno odigrali Denis Muric i Marko Miljkovic. Scenario je zbrda zdola, a kraj filma u kome se poradja hrvatica totalni fijasko...Ne pada mi napamet da gledam buducu fransizu koja je najavljena u vidu drugog i treceg dela. Sve u svemu tema koja je imala potencijala je dospela u ruke nedozrelog rezidera. Da je ovo rezirao na primer nas Dragojevic bila bi verovatno druga prica. Neka je autorima sa srecom sa buducim nastavcima ja jesam sa balkana ali nisam iz ovog filma.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2026 u 11:48
Nisam gledao. Vidim po komentarima da je priča o HRV i SRB. Mada je prošlo više od 30 godina od "dešavanja naroda" u bivšoj Jugoslaviji, film koji se fokusira samo na odnose Hrvata i Srba, bez učešća (začina C) ostalih republika u bivšoj Jugoslaviji je "HLADAN" kao kocka leda iz zamrzivača. Da se ne lažemo antagomozam između Srba i Hrvata može da ublaži Bosanski narativ, koji je neizbježan. U ovom filmu toga nema. Nisam gledao a komentarišem ,kao i mnogi na ovom forumu.
Na vrh
djolemag View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djolemag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2026 u 11:08
Gledao u bioskopu. Tema za neiscrpnu inspiraciju!Nije mi žao potrošenog vremena za gledanje ovog filma, ali ipak daleko od oduševljenja! Seka i Srđan Todorović -slabo! Mislim da nije do njih... Sve u svemu 6/10
Na vrh
Redman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Redman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2026 u 15:24
Otišao da gledam sa oduševljenjem reklamiranog.. filmić koji ti drži osmeh na licu sve vreme. Produkcijski dosta jeftin (ali s obzirom sa koliko je rađen, nije ni čudo). Malo dorađenija priča i više para za produkciju - bio bi pun pogodak. Nadam se da će nastavak imati veća sredstva. Filmić za odgledati... ne komentarišem glumu
Na vrh
papy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2026 u 19:22
"Za one druge, džangrizave po opredeljenju... već se da premišljati. Mada, i takvi treba da pogledaju šta su osmislili neki dobronamerni ljudi." Neka, hvala, ja ne bih. Ne gledam i ne slušam ništa domaće, a bogumi ni "domaće".
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2026 u 19:59
Ja ''ovo'' ne bih gledao i neko da mi plati ))))
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2026 u 20:29
ForGadSeyk, pa pružite aportjuniti ovom ostvarenju, ostvareni piplovi!
Zašto ne pogledati ga, zašto ne otići u Cineplexxxxxx, kad nema drugih bioskopa osim njega?
Što je to izdvojiti 50 evrića za karte, kokice i naćose, za vodu u flašici, koka kolicu i ostale potrepštine za gledanje.
Filmova, razumjemo se.

Pa nema veze kakav je, bitno ga je podržati. Dati neki dinar, euro, šta ko ima i koliko ko može.
Zabava prije svega, to je moj moto, a i nije.

Gledati ću ga svakako, kad se bude emitirao na nekoj od naših sjajnih televizijskih stanica, a onda skinuti sa nekog foruma rip, ne restinpis, nego video zapis koji je kovertovan sa prijemnika digitalnog signala naših Samsungova, Foxova, Philipseva, itd......

Otiđite, prošetajte se, uplatite, udobno se smjestite i pustite volji na maštu.
Vozdra!
Na vrh
tabasko-pit View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tabasko-pit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2026 u 08:32
Loše ... totalno loša serija ... radnja već viđena u minimum deset serija i filmova
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2026 u 21:51
Da neko da 50 eura tek tako ? Svasta. Pa za taj novac kad su u pitanju filmovi neko moze da uplati torrente koji se placaju za recimo 6 meseci ili godinu dana ili da se pretplati na Netflix. Ili da saceka online mada ja nisam fan toga ali neko ko to radi.... Jer u svakom slucaju imate opciju da pauzirate i onda npr do wc-a da odete ili da sipate sebi casu soka ili vode ili da uzmete grichalice neke a ovako das tih 50 eura i tih 90 minuta dzaba jer to je to em ne mozes do wc-a ili ovo ili ono. Zato je daljinski upravljacc tj ''daljinac'' idealan
Na vrh
IvanNBG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanNBG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2026 u 09:24
Vidim više vas u komentarima piše, citiram: "gledao/la sam u bioskopu"...Moje pitanje je pa gde ste drugo mogli i gledati ili ja nešto propuštam...? Hvala.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2026 u 19:30
'Ajde sto ''vlada'' NEKVALITETna muzika ( ogradicu se jer pre svega mislim na Srbiju i Bosnu i Hercegovinu jer komsije iz Hrvatske su malo bolji mada oni nemaju narodjake ali zato zovu ove odavde ili odande a to mu pa dodje na istoi ) nego je problem sto se kod nas ceni i NEKVALITET kad je i film u pitanju tipa ovaj film Svadba ili Povratak Zikine Dinastije ili Hajduk u Beogradu. Zacudilo me da je uopste na Top Listi i bio ozbiljan film tipa Yugo Florija. Za ovakav nekvalitet ne moze biti kriv ovaj ili onaj. Naravno o ukusima ne vreedi diskutovati ali ovo je zaista jedan veliki NEKVALITET. Mada uopsteno gledano ljudi vole kad je nesto nekvalitetno i kad se mozak isljuci celih 100%. Na primer ljudi beze od filmova kao sto je na primer Dnevnik Uvreda kioji i te kako govoti o mnogo toga i proiza. Ali ne samo ex yu golobalno vlada taj nekvaliter jer uzmimo mu obzir Fast & Furiouss. To mogu da odgledam al8ii da li je kvalitet? Kvalitet mora da nosi u sebi zanr drama i da je heavy 100 % ali publika bezi od toga
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2026 u 15:46
Ovaj film je blokbaster iz jednog jedinog razloga: ljudi bivše Juge još uvek gledaju na srpsko/hrvatsku saradnju kao na vanzemaljca. Da su mirnodopski uslovi u svakom smislu ovaj film bi prošao skoro pa nezapaženo.
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 13:57
Oduvek se trčalo u bioskope na ovom prostoru onda kada su komedije na platnu. Deo je kulture naših naroda, koje god teme svih tih komedija bile po sredi. Važi dvostruko kada su reklame bombastične a gledanosti onda i pomaže to što domaći sveži filmovi na svu sreću nisu dostupni u kakvom piratskom obliku, pa oni zagrejani gledatelji bivaju ionako upućeni u bioskopske sale. Win-win, film bude gledan, bioskopi vrate publiku, producenti zarade 👍 Ne kažem da tema nema veze, ne znam šta koga sve pokreće, tek mislim baš na to da je gledanje komedija deo ovog kulturnog prostora i tradicije, kako ja to vidim makar.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 09:57
Zabavan film 7/10
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2026 u 06:34
Konačno sam uspio da odgledam film. Zaista je interesantan, lijepo sam se ismijao i zabavio. 
Ako bi smo cjepidlačili, reklo bi se da nedostaje malo ozbiljnijeg pristupa, kad su neki segmenti u pitanju. 

Ali neću da laprdam, već da se zahvalim stvaraocima i akterima ovog filma. 
Neka nam podare još ovakvih ostvarenja, koja će da nas zasmijavaju, ali i da nas spajaju u svoj toj našoj balkanskoj uvrnutosti.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2026 u 17:33
Da li je neko uspeo da nađe dobar snimak ovog filma? Žena probi mozak... Ako je neko uspeo neka mi šibne privatno instrukcije.. Hvala unapred.
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2026 u 18:07
Originalno postovano od strane Dupla ljuta. Dupla ljuta. piše:

Da li je neko uspeo da nađe dobar snimak ovog filma? Žena probi mozak... Ako je neko uspeo neka mi šibne privatno instrukcije.. Hvala unapred.

U privatnoj poruci poslao sam ti torent sajt gde možeš preuzeti film.
Sad uživaj a i žena ti neće biti nervozna.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2026 u 18:11
Originalno postovano od strane leo-mesi leo-mesi piše:

Originalno postovano od strane Dupla ljuta. Dupla ljuta. piše:

U privatnoj poruci poslao sam ti torent sajt gde možeš preuzeti film.
Sad uživaj a i žena ti neće biti nervozna.

Živ bio!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.