Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Institute (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Institute (2025)

The Institute

The Institute (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Institut

Godina:

2025

Žanr:

znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

55 min

Glavne uloge:

Mary-Louise Parker
  >  Ms. Sigsby
Brendan Beiser
  >  Norbert Hollister
Robert Joy
  >  Dr. Daniel Hendricks
Jane Luk
  >  Maureen
Julian Richings
  >  Trevor Stackhouse
Martin Roach
  >  John Ashworth
Mary Walsh
  >  Annie
Simone Miller
  >  Kalisha
Viggo Hanvelt
  >  Avery Dixon
Dan Beirne
  >  Drew Reynolds
Fionn Laird
  >  Nicky Wilholm
Trina Corkum
  >  Joanne
Ben Barnes
  >  Tim Jamieson
Max Emerson Taylor
  >  Gate Guard #2
Arlen So
  >  George Iles

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Institute (2025)
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2025 u 12:56
Institut mi nije odveć drag Kingov roman, spada u red onih u kojima reciklira samog sebe, ovde delom pa evocira "Firestarter", koji takođe nisam voleo bilo u književnom, bilo u ekranizovanom obliku. Time mi naravno ne biva lako da se upuštam u kakvo objektivnije predstavljanje ove serije, odgledah ionako svega 4 epizode, od mene vala dosta.

Imate tu, standardno, klince sa posebnim talentima, mračni program njihovih otmica da bi sposobnosti dece služile misterioznim ciljevima podjednako misteriozne grupacije. Uz istovremeno opet tipičnu dinamiku naizgled učmale američke provincije sa takođe pa tipičnim odraslim dobrica-junakom koji se takođe uobičajeno za Kinga, upliće u celu tu papazjaniju.

Šta se tu uopšte može dodati? Ako volite sve to i nije vam zamarajuće proći kroz sličnu varijaciju već viđenih priča, Institut može imati kakvog-takvog šmeka, ja sam tek nešto umorniji od ovakvih priča, nerealistične su mi, nema iznenađenja, uz to mi je suviše mlako i blago u odnosu na ono što volim, pripada drugom vremenu, uz to sada ionako postoji previše toga sličnog i mimo Kingovog univerzuma, on sam to može mnogo bolje, tu je i vražiji Stranger Things od čega napraviše fenomen, pa ne znam čime bih to mogao da preporučim baš Institut. Meni eto ne leži, neka i nema smrtnog greha tu, gde ih pa ima, ne radi se o kakvom nizu mana, koliko prosto ne vidim ikakvu vrlinu ni potrebu za još jednom pričom ove vrste.
Na vrh
nebojsa-ivanic-sone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa-ivanic-sone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2025 u 12:21
Po meni nije loše za jedno gledanje ako nema ništa pametnije odgledao sam 7 epizoda i čekam osmu poslednju a možda bude i nastavak neki
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2025 u 13:12
Sta ga znam meni se svidelo,svidelo mi se sto nije neka produkcija,glumci isto tako nisam neke bas dugo video,klinci manje vise su dobri jedino ovaj glavni je malo antipatican ali nista strasno. Prica pa sto rece Puppet klasicni King najvise slicnosti sa Firestarter .
Na vrh
mormont View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mormont Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2025 u 15:11
Vrlo bledo i neuverljivo, ne vuče te da gledaš, produkcija očajna
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2025 u 11:45
Lose. Razvlacili su koliko su mogli nekim bezveznim desavanjim, praznim pricama... Sve nekako previse jeftino - neubedljivo deluje, od scenarija do glume. Prva epizoda je nesto i obecavala, ali na tome se i zavrsilo. Ocena 4
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.