| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rusi izabrali najbolje strane filmove 2025 (14.07.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rusi izabrali najbolje strane filmove 2025 (14.07.2025.)Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2025 u 17:04 |
|
Pa ovako. Mislim da ce moci da se odgledaju do kraaja a da ne radi daljinac posle nekih 15-20 min a to su Sinners i The Lasr Showgirl. Dok filmovi koji imaju tu opasnost da budu prekinuti su The Brutalist, Nosferatu, A Real Pain, Warfare, Black Bag i The Monkey. Znaci poveci broj filmova koje cu zapoceti a pitanje je da li cu ih i zavrsiti, dok na primer na ovoj listi su i dva naslova koja mi ne padaju na pamet da gledam a to su Mickey 17 i Babygirl. Eto, toliko od Rusa a i toliko i od mene )
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2025 u 00:43 |
|
Interesantno da su se Rusi odlučili ignorirati svakoga osim 'murice.
Pa mislim, gdje im je Ne Zha 2, a kao, prijateljuju s kinezima. Ma ovo je nekakva budalaština. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2025 u 17:09 |
|
Pa ko zna ko su urednici tog magazina (ako npr ovde naručiš ubistvo novinara ili političkih neistomišljenika, čitava porodica lepo i nekažnjeno može da uživa potom u majčici Rusiji) i na šta su uopšte mislili sa listom, posetu bioskopa, neko glasanje, samo utisak urednika? Šta je pa "strano" za njih, to nešto "naši" i "tuđi" nivo, samo šta je šta tu. Deluje tako površno. Lista liči i na ovo što stalno gledamo sa onim "najgledaniji u Srbiji, Hrvatskoj".
Kontam da ionako povremeno imamo te liste ovog-onog portala, net-magazina i čuda iz celog sveta, pa neka i ovog spiska onda. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |