| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Fantastic Four: First Steps (2025) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
payutti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Fantastic Four: First Steps (2025)Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 12:57 |
|
|
Ovo više nije normalno. Pa jbt, da li postoji neki film u poslednje vreme, a da u njemu ne igra Pedro Pascal. Ima ga više nego Vučića na televiziji, što je zbilja teško nadmašiti.
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1627 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 13:09 |
|
Ne postoji. Pedro Pascal je nova maskota Holivuda i tek ćemo ga gledati. The Fantastic Four: First Steps (2025) Star Wars: The Mandalorian and Grogu (2026) Avengers: Doomsday (2026) Avengers: Secret Wars (2027) ? ? ? ? ?...
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77248 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 13:12 |
|
|
Eh da je četiri filma u tri godine tek... 😂
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 13:44 |
|
Ma ima još u 2025, ali nisam hteo da vas stresiram. U 2026 možda i ne bude toliko Packalovih filmova, trenutno snima Avendžerse (dva filma), a tek počelo snimanje, ali od 2027/28 verovatno 10-20 filma godišnje. |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77248 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 13:49 |
|
|
Sa druge strane i ta četiri koja jesi naveo spadaju u sve ono čime nas Disney ionako bombarduje suviše dugo već, pa meni i nije problem, svakako neću gledati išta od navedenog. 😊
|
||
![]() |
||
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1529 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 14:03 |
|
|
Pa ne znam meni je skroz ok lik ,ako ga i ima previse bolje njega nego sta ja znam ne mogu sad da se setim. Sad kad ga pomenusmo jel se snima Mandalorijan nova sezona.
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 16:03 |
|
Ne. Lucasfilm je prebacio seriju u filmski format. Star Wars: The Mandalorian and Grogu (2026) Ako film dobro zaradi onda ostaje u tom formatu, ako podbaci vraća se kao serija.
|
||
![]() |
||
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 19:27 |
|
Nema šansi da ga ima više, ali razumem ideju za poređenje Veća mi je misterija šta tebe natera da se upustiš u gledanje neke Fantastične Četvorke!?
|
||
![]() |
||
payutti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 20:18 |
|
|
Ma naravno da ga nema više, psihopata je šampion. Ali ovaj mu se opasno približio
Nema misterije. Pogledao samo trejler, nemam nameru da ga gledam. |
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Online Points: 2457 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 23:09 |
|
Eee, od kada sam ja to primetio, i niko me podržao nije, ni kjovo brat, ni ar8c brat, ni Papi brat, pa ni ti. |
||
![]() |
||
payutti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 23:26 |
|
|
Verovatno te nisu podržali jer ovo nije sajt za političke teme. Mada ovo nema veze sa politikom, već sa zdravim razumom, savešću, dostojanstvom, cojones...
Ako ti je za utehu, ja sam dosta stariji od tebe, pa živim u ovom košmaru duže nego ti.
|
||
![]() |
||
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 07:45 |
|
E, to već objašnjava stvari, mada je i trailer previše Mizi, evo i od mene/nas jednom da dobiješ punu podršku! Ali moraš razumeti da su neki od nas malo omatorili i već se nekada borili protiv istog i njegovih. Sad štafeta ide mlađima. Iskreno, problem je malo dublji i nisam optimista da bilo ko može suštinski da nas izmeni, nisam baš siguran ni u motive nekih, ali da se ne uplićem više u brlog politike. Eto Mizi - suštinska podrška!! |
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Online Points: 2457 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 13:07 |
|
|
Ja nigde nijesam napisao da ste starci, sami sebe ste tako deklarisali, ali bitno je da ste duhom mladi.
Hvala za support, borimo se svi za isto, dosta razjedinjavanja.
|
||
![]() |
||
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1529 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2025 u 14:19 |
|
|
Bez starca nema udarca,a sto se tice fantasticne cetvorke sto ste svi decidirano protiv ovog filma. Ja cu bogami da ga gledam ,svuda gde je srebrni letac i galactus gledam obavezno ,mada nije sad konkretno on ali ta prica je. Ne znam samo sto izbegavaju srebrnog letaca ,svakakve likove iz stripova su snimali ali film bas njegov nikako
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2025 u 15:27 |
|
|
Meni je preko glave superheroja, nije lično na adresu silver surfera 😂 svejedno mi je ko je po sredi, ne kažem ni da to mora biti loše, samo stvarno ne mogu naći užitak u tako čemu. Jedva odgledah poslednjeg Deadpool-a, nemam ni atom strpljenja više za sve to 😂 Preteraše ga vala odavno, za mene makar. 😊
Pogledao sam tačno samo 25 filmova za poslednjih godinu dana 😟, ni jedan sa njim 😌, nije da ti nisam verovao, kažem da mu je krcata filmografija i ja, samo što to ne dopire eto do mene. Video jednu epizodu serije sa njim i to je sve, kako bih time pa bio zasićen Pascalom 😂 Glede pa onog drugog, samo se ogradih od trčkaranja po šumama 😂 nije odsustvo podrške ako mi se ne šeće Košutnjakom ili šta si već predlagao. Pružam ti ja podršku, video ti to ili ne. 😛 |
||
![]() |
||
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2025 u 16:54 |
|
|
Kjovo, nisam decidirano protiv ovog filma već sam se poput Puppeta baš zasitio superherojskih i u potpunosti ih izbegavam godinama već. Da li se konačno pojavilo nešto za čega se može reći da sam prerastao, odnosno omatorio, ili je po sredi to što takvi filmovi ne ispunjavaju ni blizu moja očekivanja - moglo bi se o tome diskutovati. Ipak naginjem tome da mi ekranizacije ne odgovaraju, da su veoma neozbiljne, plitke i da zaostaju za stripovima iz kojih su nastali. Mislim da bih bez problema čitao stripove, posebno neke uz koje sam odrastao, ali filmovi te vrste - teško. Izuzetaka je bilo, ali sada već dosta davno.
Da ne bude da sam protiv njihovog postojanja, zapravo je skroz suprotno i drago mi je što postoje jer postoji i brojna publika za njih. U tom slučaju ja se samo sklanjam i biram nešto drugo za zabavu. Možda, ali samo možda sam nekada davno gledao prvi deo franšize koju komentarišemo, a zaista se ne bih dalje upuštao u to. Što bih rekao, svakom svoje! A što se Pedra tiče, ja takođe nemam utisak da je baš toliko eksponiran, pogotovo da bi se makar i u istu rečenicu stavio sa preCednikom Opet, moguće je da je kroz moj filter prošlo dosta toga sa njim, odnosno pored mene, a inače sam u fazi kada gledam rekordno malo filmova zbog obaveza. Nadam se da će taj trend uskoro da se vrati na staro. Naravno, serije trpe još više, pa sam tako propustio i The Last Of Us bez namere da joj se posvećujem. Što se mene tiče, Pedra pamtim u par uloga u solidnim filmovima (The Equalizer 2, The Great Wall, Prospect, mislim i neki Kingsman) a ima i jedan po kome ne želim da ga pamtim - nesrećni Gladiator 2! Ono što zasigurno znam jeste da mu je karijera bukvalno lansirana i da su mu vrata širom otvorena nakon upečatljive role u seriji GOT. Nakon silne popularnosti serije ne izenađuje ni njegova, mada bi bilo zanimljivo videti kakv šarm je upotrebio da mu posao toliko procveta. Uglavnom, ne smeta mi. Za sada. P.S. Mislim da bi Silver Surfera upropastili, to je ionako filozof i usamljenik od superheroja, nezgodan za ekranizaciju, pa neka njega tamo gde je - u stripovima
|
||
![]() |
||
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 22:39 |
|
|
@kjovo, pa sustina ovog ili bilo kojeg filma o cetvorci je srebrni letac, bez njega , nista, a nikada ne snimise nijedan film o jednom od naj boljih likova silber surfer, uvek gledam ovakve filmove bas kao sto si i sam rekao zbog silver surfera ....
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2025 u 12:35 |
|
|
Njet, još jedan promašaj....
Marvel je puko skroz, upropastiće i nove Avengerse, osećam. |
||
![]() |
||
Zagrivuk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2025 u 20:26 |
|
|
Mi stariji koji poznajemo strip izgleda da smo davno prestali da gledamo MCU, visim po komentarima, ove woke gluposti je nemoguce gledati. Prvi put kad sam video trejler (kao klinac sam citao Srebrnog Letaca ili ti Silver Surfer) Skoro pa me srcka udarila. Najgore od svega je sto se jadan Stan Lee okrece u grobu, to je bila njegova omiljena kreacija.
Ažurirao Zagrivuk - 24.Rujan/Sep.2025 u 09:19 |
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2025 u 22:28 |
|
|
Užas, ej Thing sa bradom, pa beba spasava svet......
Sprdnja, u klasičnom smislu. Ma oni filmovi od pre 20 godina su ekstra u odnosu na ovo smeće.... |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |