Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Den stygge stesøsteren AKA The Ugly Stepsister (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Den stygge stesøsteren AKA The Ugly Stepsister (2025)

Den stygge stesøsteren

Den stygge stesøsteren (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

drama, komedija, horor

Trajanje:

109 min

Režija:

Emilie Blichfeldt

Scenarij:

Emilie Blichfeldt

Glavne uloge:

Ralph Carlsson
  >  Otto
Philip Lenkowsky
  >  Baron Von Bluckfish
Katarzyna Herman
  >  Madame Vanja
Lea Myren
  >  Elvira
Isac Calmroth
  >  Prince Julian
Staffan Kolhammar
  >  Budbäraren
Flo Fagerli
  >  Alma
Ane Dahl Torp
  >  Rebekka
Lea Myren
  >  Elvira
Kyrre Hellum
  >  Cook
Agnieszka Zulewska
  >  Master of Ceremonies
Cecilia Forss
  >  Sophie von Kronenberg
Adam Lundgren
  >  Dr. Esthétique
Thea Sofie Loch Næss
  >  Agnes
Albin Weidenbladh
  >  The Omnivorous (Julians Friend 2)
Malte Gårdinger
  >  Isak
Isac Aspberg
  >  The Feinschmecker (Julians Friend 1)
Willy Ramnek Petri
  >  Frederik von Bluckfish

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Den stygge stesøsteren AKA The Ugly Stepsister (2025)
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 16:51
Svašta
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 17:47
Je li ovo sedamsto pedeset prva ili pedes'tdruga ekranizacija pepeljuge?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 18:05
That's so not the point 🙂‍↔️
Ako bih očekivao originalnost tog tipa, sa filmovima bih imao suviše razočarenja. Nije li bitnije kako ispričaš poneku priču, pre negoli da to bude nešto nikada ranije igde viđeno. U tome i pre vidim umeće, dar, pripovedačku moć, jezik filma koji se tek predstavlja drugačije a ne da se nužno valja izmišljati nešto toliko novo i ranije nezamislivo. Na stranu što se često zna čuti da nema zbilja novih priča još od stare Grčke ili pogotovo posle Šekspira, sve se ipak vrti oko standardnih tema ljudskog iskustva. Toliko je mogućnosti i varijanti toga, da bi se, po meni, lepota i svežina daleko češće mogla pronaći upravo u tom kakvom novom viđenju starih tema. Što doduše ne znači baš da nam fale nekakvi rimejci, potpuno iste priče, identično ispričane kao i pre, daleko bilo. To je ionako tu tek zato što studiji polažu prava na kakav originalni film, pa da izmuzu to dokle god se može (vala i ne može) za neke nove generacije, kojima nije svega toga preko glave. No sve to ne mora imati ikakve veze sa baš ovim filmom, ja ću ga, ako Boginja da zdravlja, probati svakako. Neo giallo? Prodato. Tim pre ako moderna publika ne puši to, kako reče Iga.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 18:27
Realno pre bih ovo pogledao nego ... da, sad se setih,  jel neko gledao Snow White, ili bolje pitanje hoće li ikad gledati
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 18:51
Budem sigurno i to, opet upravo zbog ljudske zlobe, besmislenog kulturnog rata na zapadu, samo se beži dalje od suštine čim krenu da se svrstavaju u te imbecilne tabore, woke-anti woke, idiotizam na kub, meni, obe strane, dok malo ko uopšte i pogleda film lišen sve te kakofonije ljudi koji ionako ne znaju bolje od toga drviti o filmovima pa im tako šta uopšte i bude tema, ovaj onda unakažen ocenom, mase oterane napamet od filma, bez ličnog suda, ili sa fokusom na besmislicama. Jedino što ja zbilja ne volim Disney, od tamo osamdesetih,nevezano za tek ovo sada korporativno iživljavanje u koje se taj studio, pored svih svojih mana do sada, dodatno srozao. Uz to imam alergijsku reakciju na PG rejting 😂.

Kako bilo, gledaću Snow White, kad-tad, samo da budem tada što dalje od neta 😂
Na vrh
ivanhell View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanhell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2025 u 02:01
Pravo osveženje u odnosu na woke holivudsko smeće u poslednje vreme, prisutno u filmovima, serijama, video igrama. Ako vam ne smeta par odvratnih scena , samo napred. Meni je film skroz ok, nije savršen ali nije ni loš.
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2025 u 08:11
Lea Myren je vrhunska riba. Film je shit.
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
NORRIN RADD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NORRIN RADD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2025 u 10:41
Disney from hell
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2025 u 15:29
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

That's so not the point 🙂‍↔️
Ako bih očekivao originalnost tog tipa, sa filmovima bih imao suviše razočarenja. Nije li bitnije kako ispričaš poneku priču, pre negoli da to bude nešto nikada ranije igde viđeno. U tome i pre vidim umeće, dar, pripovedačku moć, jezik filma koji se tek predstavlja drugačije a ne da se nužno valja izmišljati nešto toliko novo i ranije nezamislivo.

Ne znam ja ništa.
Ako tražiš totalno drugačiju pepeljugu koja baš ima smisla, onda epizoda Xene "If the Shoe Fits" gdje curici priču, dio po dio, pripovijedaju razne osobe po redu.
Iz toga bućkuriša od strane raznih naratora dade se izvući nekoliko zaključaka, a ne samo jedan ko u izvornoj priči.

Ovo tu koliko sam vidio po traileru ne donosi apsolutno ništa novo i temelji se isključivo na odvratnim scenama.
Iskreno?
Ako se već išlo fantazirati oko nepostojeće u stara vremena plastične kirurgije, onda su trebali stavit sina i izvesti gadljive tzv gornje i donje operaciie.
E to bi tek bilo gadljivo ama baš svakome.

Ovaj tu šarlatan nije Sam Raimi i neće to nikad ni postati.
Kako god, iskusnim hororašima film će sigurno biti predosadan, a traume može zadati samo fetišistima stopala - ako je za vjerovati plakatu.
Kad pogledaš, reci mi je li moja pretpostavka ispala točna.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2025 u 10:52
Naravno na privatnim sajtovima nije iznenadjene da se guraju komentari na film ili seriju, ali toliko forsiranje samo jednog clana pretplacenog na privilegovani komentar ....je bezobrazluk. Top komentar koji uveliko spojler, je izbrisao i titlovi plugin.Shasta.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2025 u 11:29
jojo, pa čovjek je vjerojatno odradio neki posao ovdje i s tim stekao/tražio/bio tražen za neku ulogu na forumu (to je obaveza, moraš ozbiljno odradit. nije to stvar nekog prestiža, nema tu neke koristi njemu). zbilja ne znam zašto si tolko ogorčen sa time. ukoliko imaš ozbiljnih problema sa recenzijama određenih članova foruma, jednostavno ih preskočiš. isto tako i ti možeš tu u komentarima napisati svoju recenziju. ja osobno ne volim preveliku filozofiju, preduge tekstove i kad vidim takve recenzije, jednostavno prestanem čitati i bok. svako ima svoj način izražavanja, ali ti ne moraš to čitati. nedavno je, primjerice, neko izbacio zbilja jako jako dugu recenziju. normalno da je dobio par zajebancija na to, ali sad da ćemo biti ogorčeni zbog toga... ne. pa on je sam potrošio svoje vrijeme na toliki tekst. uživaj
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2025 u 23:33
Gidunama negledam horore , nisu to vise oni pravi horori kao sto su nekada bili drakula, stiven kingovi horori itd itd , ovo danas sve masovna naslina ubistva i grozote i sve to nagurano u horore, znalo se ranije vampiri vukodlaci , zle sile duhovi i jos svasta nesto pa horor ovo sada teske budalastine i promasaji, eto zato vec godinama begledam 'horor' filmove,inace hvala na recenziji, ma kakva god ona bila , daje bar neki prikaz o filmu koji ionako necu gledati ali ipak se neko potrudio da sve to napise i prikaze nesto na svoj nacin, kome se necita, preskocis i ides dalje, kao da te neko tera da gledas zadrugu a ti drzis daljinski u rukama hahahaha......
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2025 u 23:23
Godinama**
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2025 u 08:42
Veoma interesantna i neobična verzija Pepeljuga ispričana iz ugla ružne polusestre Elvire. Cela priča se vrti oko nje, a Pepeljuga je tek sporedni lik, ne previše bitan u priči, kao ni sam princ. Maestralno odglumljeno od strane Lee Myren, koja praktično nosi ceo film. Raskošna produkcija, sjajni kostimi i enterijeri. Pravo osveženje za pogledati.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2026 u 06:32
Na stranu odvratnost i brutalnost, koja je karakteristična za evropske filmove, ali meni je ovo odličan film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.