| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nikolas Kejdž, u trileru i vesternu (23.04.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nikolas Kejdž, u trileru i vesternu (23.04.2025.)Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 15:16 |
|
Da se razumemo. Ja sam bio, jesam i ostaću fan Kejdža iako nije više kao što je pre bio. To je činjenica. Odgledaću oba ova njegova filma mada sad kad sam odgledao trejler za The Sirfer do kraja, malo sam u needoumici da film ne ode u neko preterivanje kao npr što je bilo sa Mandy. Jer odjednom vidim za The Surfer neke konfuzije i slično ) A što se tiče westerna Gunslingers i tu ne mogu da budem baš oduševljen a obrazložiću i zašto. Pre svega tu je jedna velika sumnja jer u ovom filmu igra jedan od braći Mandylor a poznato mi je u kakvim onim projektima se pojavljuju. Zatim produkcija. Iako Kejdž više nije u A kategoriji ovakva produkcije je zaista loša. Možda grešim. Voleo bih da grešim. Fan sam i Stephen Dorffa ali....
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 15:40 |
|
Cage je jedan od najboljih glumaca tamo, bio i ostao, šta će njemu kakva A produkcija, to bi samo značilo da skače iz kakvog Marvel, preko Star Wars i Jurrasic park 7, u live action Disney remake film, do dosadnih biografija, a tip je odavno pokazao šta sve može, voli eksperiment, više je vazda bio poput pozorišnog glumca, kabuki 😂, eksploatišući različite pristupe glumi, jede kameru i lik kada god to poželi, i to na najrazličitije moguće i nemoguće načine, bez stida, rizikujući koješta, i bole ga brige 😂
Masu toga ni u svom svojem ludilu ne bi mogao u današnjim filmovima korporativnog Hollywooda, malo ko od njih bi se igrao, šta će mu zaboga to ionako, ako izuzmemo to da mu verovatno ne bi smetalo da uzme 20-30 miliona $, no šta god se pričalo o njemu, sumnjam da i svojim izborima kakvi već sve blesavi znaju biti, ovaj nema šta da jede ni krov nad glavom, kao bre da bi ga se valjalo žaliti, ne brinem ja o tom kalibru glumaca, kroz šta god prolazio. Šta je sve tek Brando radio i snimao, mrzelo ga je da upamti par rečenica, trolovao reditelje, studio, publiku, Hollywood, samu svoju profesiju, pa ni mrvu nije bio time išta manje od (tada) žive legende, koji je zauvek promenio učmalost i krutost glume, inspirisao milione, da li se zajebavao sa Deppom ili pod kretenskom šminkom na kakvom ostrvu Dr Moroa ili u trećerazrednoj komediji sa Charlie Sheenom, šta je i njemu trebalo kao da bude u kakvom vrhu A liste, film od 300 miliona zelembaća da bi onda kao bio slavljen. Bolele (i njega) brige baš 😂😂 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 16:50 |
|
Ama puppet_master, ne patim ni ja od Hollywood-a ni 1% niti od te A lige ili klase nego.... Ja koji sam takodje Cage-ov fan ne mogu a da ne prokomentarisem, da je on ipak snimio i projekte kao sto su Jiu Jitsu ili Prisoners of the Ghostland, koje iskreno, ne bih gledao ni da mi neko plati ) I da ponovim, ne patim ja od Hollywood-a nimalo ni od blockbustrera i slicno, bas naprotiv, ali jedno je kad glumac igra u ok projektu ili u nekom bas jeftinijijem projektu. Evo recimo, sinoc odgledah film Tusk, katastrofalan film ali nije katastrofalna produkcija.. Ili uzmimo na primer Bruce Willis-a koji je isto pre bio mega zvezda a sada.... I mnogi su spominjali njegove serijale kao npr Die Hard a skoro niko pa da se seca da je Willis ponajpre najbolje odglumeo u drami In Country ili odlicnom akcionom trileru 16 Blocks gde igra depresivnog policajca. Sve u svemu sta sam hteo reci, tj. napisati. Ne mora da je film poznat nego da ne bude produkcija losa. Kvalitet filma i glume je bitan a pogledajte samo ko je i sta je u nekakvim nominacijama zas izvikane nagrade. )
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1506 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2025 u 11:12 |
|
Ma Cage je jedan jedini,sta god snimao
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 04:40 |
|
I agree Cage je Kejdž )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |