| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nakon pobede u Berlinu, lezbejski animirani SF ide dalje (07.04.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mormont
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nakon pobede u Berlinu, lezbejski animirani SF ide dalje (07.04.2025.)Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2025 u 16:22 |
|
Zvuči uvrnuto zanimljivo
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2025 u 16:31 |
|
Zvuči ajmo kopirat estetiku ružnog jer svi gledaju razvikuše bojackhorseman i rickandmorte, crtež će raditi djeca iz vrtića, a priča će biti o ničemu, reklamirati se kao lezbe u svemiru jer se to prodaje ko ludo.
Uostalom, ako je australija već davno napravila gej video igru My ex-boyfriend is space tyrant, tako nešto, onda je to već nekakva nova aussie tradicija, 'ebo aboridžine, njihovu kulturu valja zatrti. Ma marš.Pogledah trailer, to bi trebalo kao biti umjetnost? Ažurirao JoxerTM - 07.Travanj/Apr.2025 u 16:39 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 01:00 |
|
Aj što je sf i aj što kao gej sf ali gde na sve to i animirani ? E vala bez mene celih 100%. Ja inače ne pjem, mislim alkohol, jedino ponekad onaj somersby, ali ovaj gej sf animirani ne bih gledao ni da sam pijan i da sam popio ''kilo'' ( tako se u narodu kaže ) a to je litar rakije ) I da se razumemo. Ja lično ne mislim da će biti smaka sveta ono odjednom nešto tipa BUM TRAS ovo ono nego mislim da se smak sveta uveliko dešava. Prirodne nepogode, razne nesreće, ovaj pobio ovde ljude ovde ovo palo ovde ovo ovde ono a ovde neko napravio i ovo ''remek delo'' nekakav mix gej sf animirani. E SVAŠTA SVAŠTA
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |