Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vijetnamski horor najgledaniji (30.03.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vijetnamski horor najgledaniji (30.03.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vijetnamski horor najgledaniji (30.03.2025.)
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2025 u 17:26
Baš vezano kad su ovakvi filmovi u pitanju, videh pre neki dan na YT neki trejler za film Ritual gde igraju Al Pacino i Dan Stevens. Pa isto vezano za to, Russell Crowe ima recimo dva filma nekakve slične tematike a oba su mi na listi za gledanje ali da budem iskren, ja sam mislio da nije to jedan te isti film ili eventualno neki nastvak ali nije. I i i, tu se vraćamo na ovaj film. Mislim da ima i malo više filmova na ovaj kalup ali da ne bude da sve napadam ali eto. S obzirom da su mi i ta dva pomenuta na spisku i kad bude izašao i onaj pomenuti ću takođe staviti na spisak, tako da ovaj vijetnamski horor koji su na eng. preveli The Corpse, ću verovatno preskočiti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.