Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Češka komedija najgledanija (31.03.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Češka komedija najgledanija (31.03.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Češka komedija najgledanija (31.03.2025.)
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2025 u 16:57
Češka. Što se te države tiče, njen sam veliki fan. I što se tiče ovoga i onoga. Na primer, baš sam njihov fan i kad je sport u pitanju, bilo to zimsski sportovi, nebitno da li je to hokej na ledu gde je ta zemlja bvila klasik ili recimo skijaški skokovi ili biatlon. Ili recimo bio to fudbal ili rukomet, baš su mi simatični i volim ih. I veliki sam fan fudbalskog kluba Bohemians itd itd.... Ali što se ovog filma tiče....Preskočiću ga. A btw, nadam se da znate da je češki grad Prag jedan od najlepših gradova na svetu i to mnogima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.