| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Parenting (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Parenting (2025)Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 16:04 |
|
Nakon jučerašnjeg teškog štiva, pomislih daj idem neku novu bezveznu komediju da dođem k sebi, netfliks, habeo, epl, nebitno.
Pogledam što je novo prevedeno u zadnjih par dana... Kaže, otprilike, dva lika u romantičnoj vezi vode svoje roditelje na odmor koji se pretvori u horor - komediju! HBO, to će sto% biti to, najprije ću se sigurno kesiti klišeiziranim stereotipima o pederima, pa navodno neugodnim dijalozima s roditeljima obojice, pa će neki vrag posmicati jedno po jedno u beskrajno smiješnim nerealnim scenema krvoprolića. Film sam ugasio pa brat bratu nakon pola sata, možda koji minut više. Komedije nema ni u tragovima. Dijaloge je valjda pisala neka umjetna inteligencija koja se otela kontroli i kojoj je IQ malo iznad nule. Likovi su predosadni i neuvjerljivi, a kad to nisu onda su iritantni. Sve se događa u nekoj bezličnoj kućici za odmor, dakle nema niti ariasterovskog stila kojim se sakriva očajni sadržaj. Jasno je za anonimuse u ekipi da će raditi bilo što, ali ne ide mi u glavu da su Lisa Kudrow i Brian Fox pristali ovo snimiti (osim ako su im ponudili masni ugovor). Preskočiti i zaboraviti da postoji! Dođe mi majkemi ponovno ići gledati Bud Spencer & Terrence Hill klasike. Jer ove "moderne" komedije ne da nisu komedije, nego im nijedan film ne valja kurca. |
|
![]() |
|
nesko77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2025 u 14:35 |
|
Podržavam što je JoxerTM napisao, od slova do slova.
|
|
![]() |
|
igrgic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 21:24 |
|
zašto se uopće postaju titlovi za ovakav trash, dok se za neke filmove prijevod čeka mjesecima ili godinama
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 21:42 |
Pitamo se svi, u selu i u gradu...... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 23:10 |
|
Pa šta izaberu prevodioci u tom trenutku , za nekog je trash, za drugog je zabavno, treći oceni, četvrti kaže ništa posebno, dakle odluči da pogleda, ili pogleda do kraja ili prekine, pohvali ili ispljuje, tako da sve zaslužuje prevod.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1508 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2025 u 13:27 |
|
Film je blago receno uzas blagi,Joxer sve rekao ,jedino gore sto sam poceo je Kinda pregnant znaci ono je jos veci uzas ali eto ja sam slab na komedije sve vrste i sve mogu da gledam ali ova za dva nemam reci. Sto se tice prevoda ja mislim da jednostavno vec postoji srpski prevod na Hbo i jednostavno to je brze staviti ovde nego prevoditi. Isto tako za Netflix serije i filmove prevod se maltene odmah ovde pojavi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |