| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nagrađivani SF horor otvara FrightFest Glasgow (04.03.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nagrađivani SF horor otvara FrightFest Glasgow (04.03.2025.)Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2025 u 13:38 |
|
Pa.... Iskren da budem, i ne znam ) Volim te tematik post apokalipticne i tako to ali distopijski i ovo sto sam spomenuo nije isto. Nije mi to to. A tematiku koju sam spomenuo volim i takvi filmovi znaju da budu i dobri o obecavajuci ali distopijski.... Barem je to moje neko misljenje i recimo ono jeste za moj ukus dok distipijski i nisu bas. Tako da....
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 11:44 |
|
Skoro nisam pročitao sinopsis koji je toliko daleko od svega onoga što volim a načitam ih se svakodnevno. Alal vera 👍
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |