| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beyond Rangoon (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beyond Rangoon (1995)Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2025 u 12:48 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj i te kako dobar film. Ovakve tematike su uvek bile obecavajuce sa nemirima zbog vlasti u egzoticnim drzavama. Patricia Arquette, ciji sam fan, je odlicno odglumela. E to je gluma, gde glumac/glumica promene sve za razliku od neke prosle uloge. Recimo u ovom filmu ona glumi totalno drugacije i stajling za razliku na primer od projekta True Romance. Znaci jedno je biti glglumac/glumica a drugo je biti dobar glumac/glumica. I kad smo mi videli nekog sa ex yu prostora da je tako promenio stil glume i usao u ulogu ili stajling, iskreno, nikada. Ali gde porediti ''babe i zabe''. To je suludo. I da ponovim,. Pre su se snimali ovakvi filmovi, ovakve tematike i ovakve lokacije. Ali toga danas ima sve redje, zapravo, ko da i nema. Ovaj film preporucujem da ga pogledate ponovo ili ako vam je promakao.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |