| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anul Nou care n-a fost AKA The New Year That Never Came (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Anul Nou care n-a fost AKA The New Year That Never Came (2024)Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2024 u 10:30 |
|
Hvala na prevodu!. Izvrstan film, gledao sam ga nedavno na festivalu u Beogradu, cini mi se autorskog filma.
|
|
![]() |
|
2b0rn0t0b
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 293 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2025 u 15:14 |
|
Pronađoh i pogledah film. Veoma dobar, no pomalo predug. Za Rumune je ovo svakako dragocen i veoma bitan film, i oni u njemu mogu pronaći mnogo više referenci na događaje iz tog decembra 1989. kojih se i sam sećam po prenosima na TV. Film prati četiri priče koje se međusobno dodiruju i tematski nadopunjuju. Ko voli rumunske filmove će uživati.
|
|
|
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
|
|
![]() |
|
aleksandar-kojic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 186 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2025 u 12:59 |
|
Veoma aktuelan film o malim ljudima i njihovim borbama.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2025 u 13:32 |
|
Gde li sam ja pisao o ovome filmu , ni sam ne znam, ali da dobar film,
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2025 u 13:34 |
|
Izvanredan film. Neizvesne sudbine različitih ljudi i njihovih porodica, u vreme kulminacije represije vladajućeg režima, se sažimaju u vrtlog nezadovoljstva, straha i besa. Kada narastajući osećaj bespomoćnosti prepumpa balon laži i obmane, sve neočekivano eksplodira u jednom danu koji su svi dugo očekivali. Sjajno vođena priča čini ovaj film veoma pitkim i gledljivim, na momente i duhovitim, iako su u pitanju mučna dešavanja i stresne situacije. p.s. Lik oca malog Mauriusa, neodoljivo podseća na lik Bate Sojkovića u Varljivom letu 68.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |