| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Srbiji (27.12.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Srbiji (27.12.2024.)Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2024 u 14:47 |
|
Gledaću sa ove Top Liste sledeće naslove, Gladiator II, Kraven the Hunter i Werewolves. Za film Izolacija možda i dam šansu ali, dok za Volja sinovljeva baš i ne verujem. Toliko je ovo loše iz trejlera da ne znaš da li da zaplačeš ili da se nasmeješ. Ovo ostalo me ne zanima a animirane, naravno ne gledam. Nego, za ovaj film Werewolves, mislim da bi Frank Grillo morao malo da pripazi u budućnoosti što se odabira projekata tiče. Ovaj deluje recimo ok, ali ipak samo da pripazi da ne prihvata sve i svašta i da ne završi kao Eric Roberts ili Michael Madsen. Inače u ovom filmu videh da igra i Lou Diamond Phillips i samo da napomenem da mi se nimalo ne sviđa što će Emilio Estevez dirati kultni wester Youmg Guns I i II jer ipak je prošlo podosta vremena i nema nikakvog razloga dirati nešto što je ostalo kultno i klasik kao ta dva dela i zaista šta sad ERmilio Estevez, Lou Diamond Phillips i Christian Slater će da rade sa trećim delom, šta ? Samo mogu da uupropaste nešto. Mi fanovi da dvaa dela westerna, dobro znamo da je u drugom delu lik koga igra Lou Chavez Chavez teško ranjen i da je rekao mistično da je kraj kad vidiš belog konja, ima scena gde on odlazi i vidi tog belog konja, štop znači da odlazi da mu je došao kraj i znači kako on sad odjednom da se pojavi u trećem delu, kako ? Postoji zlatno pravilo koje kaže ''ne dirati svetinju'', a Boga mi, western Young Guns I i II jesu svetinje kad je film u pitanju.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |