| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Snimaće se remake Creature From the Black Lagoon (13.08.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Snimaće se remake Creature From the Black Lagoon (13.08.2024.)Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 13:19 |
|
Ovaj rimejk verovatno necu gledati jer ce biti glupost a gluposti donose novac tj. zaradu ) A shto se tiche rezhisera James Wan-a, iza sebe upravo ima podosta tih projekata koji su glupi a donose profit a izmedju ostalog mislim i na oba dela Aquaman-a. Tu spada i Fast ^& Furios 7, koji sam ili gledao ili trebam da gledam ) Eto koiko su ti filmovi ''kvalitetni'', a njegov ubedljivo najbolji film je Death Sentence sa Kevin Bacon-om i ovom prilikom preporuchujem taj film. A shto se tiche Gilermo Del Toro-a, uglavnom ne gledaam njegove filmove, chak shta vishe, mislim da sam samo gledao Blade II. I da, da se vratim na Wan-a, iza sebe ima i film Saw, koji je dobar horor ali kasnije su preterali sa ''milion'' delova )
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 15:48 |
|
E, ovo je info za mene. Original je prvi horor koga sam kao klinac pogledao, naravno u crno-beloj tehnologiji, što zači da je prvi stvor koji mi je izazvao noćne more i klinačke strahove u neka stara dava vremena
Dakle ima emotivni značaj i svakako ću proveriti kako je to Wan zamislio, bez da se nešto opterećujem očekivanjima.Ono što me možda i više zanima, a što je deo iste vesti, jeste nova interpretacija kultnog The Call Of Cthulhu. Lovecraft je uvek pri vrhu moje liste stvaralaca žanra i iskreno se nadam da će ovi kultni naslovi biti približeni mlađim generacijama na adekvatan način. Nama matorijima je emocija jednako važna. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |