Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi su na Githubu (22.07.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi su na Githubu (22.07.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivanhell View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ivanhell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi su na Githubu (22.07.2024.)
    Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2024 u 22:34
Čestitam, drago mi je da će sajt koji se nije mnogo menjao od osnivanja, napredovati u pravom smeru a do skoro zamalo da bude ugašen. Samo napred i puno sreće u daljem radu :D
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2024 u 14:17
goodLuck ) Tj. Srecno ili Sretno )
Na vrh
kaiyuki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kaiyuki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2024 u 23:10
Svaka čast, a interesuje me da li je u planu da nekad nešto bude otvorenog koda ili da ostane status quo?
Na vrh
Dragan Avdic View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Dragan Avdic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2024 u 23:43
Odlična ideja i srećno. Nadam se da će mladi programeri/entuzijasti rado prohvatiti poziv da pomognu platformi. Prihvatio bih rado, ali nije moje polje jezika. :D 
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2024 u 20:31
U principu i je open source samo što sam za početak mrvicu oprezan. 

Originalno postovano od strane kaiyuki kaiyuki piše:

Svaka čast, a interesuje me da li je u planu da nekad nešto bude otvorenog koda ili da ostane status quo?
Na vrh
ibrodirka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ibrodirka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2024 u 19:01
Ok, hvala na pozivu... Ali, da radimo što?
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2024 u 10:45
Skupljano ekipu pa ćemo vidjeti tko može šta.

Originalno postovano od strane ibrodirka ibrodirka piše:

Ok, hvala na pozivu... Ali, da radimo što?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.