Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vreme za tajlandski horor (22.07.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vreme za tajlandski horor (22.07.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vreme za tajlandski horor (22.07.2024.)
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2024 u 16:11
Opet azijska kinematografija i opet neshto poprilicno konfuzno a sklini su tome. Napisao sam i ranije da sam smanjio te necije kinematografije tipa azijske, pa na primer Bollywood filmove ili kad je u pitanju Evropa, smanjio sam i rusku kinematografiju. Obrazlozio sam vishe puta i zbog chega ali ajde i ovde da ponovim ) azijska kinematografija, u ovom slucaju, smanjio sam na minimum jer su skloni konfuziji i te kako, pa i kad je horor zanr u pitanju kao sad. Bollywood filmove sam smanjio isto na minimum a razlog je taj sto znaju chesto u filmovima da igraju i pevaju a to ne volim i isto tako a imaju nepotrebnu komiku a nisam bash fan toga. Isto shto se Bolywood-a tiche, njihovi filmovi uglavnom imaju duge minutaze, to mi ne smeta, naprotiv, volim da ilmvi shto duze traju ako su kvalitetni ali kod njiovih projekata ta minutaza je nepotrebna koja ponekad ide i preko 3 sata. Ruska kinematografija ? previshe se baziraju, fokusiraju na II svetski rat a to je [[pomalo'' i demode. Sve te stvari, tenkovi i ostalo, je demode. U poslednje vreme , shto se Rusa tiche, skinuo sam nekoliko serija i mini serija i naravno, nije tema II svetski rat. Shto se njih tiche na primer, skinuo sam drugu sezonu serije Chikatilo i chekam da se prevede do kraja i ne zhurim nigde sa tim a chitao sam i da ima treca sezona ali kao shto sam napisao nigde ne zurim )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.