| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
eBay |
Odgovori
|
| Korisnik | |
HENKY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: eBayObjavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 21:15 |
|
zna neko možda koliko bi došla poštarina da naručim par stvari sa eBay.com ...
je skupo ili... jer sam našao par jaaaaaaaaaako zanimljivih stvari... |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2006 u 23:03 |
|
ja sam nekoliko puta narucivao s neta, konkretno s amazona i jos neke stranice i postarina ti naravno ovisi o masi paketa i nacinu isporuke (sto u tvom slucaju vjerojatno nemas opcija, vec samo jednu i to onu zrakom), al recimo da ti najmanje 20 dolara ne gine. ne znam koliko je to, oko 120 kuna valjd. a mozda da probas na ebayu izabrat sto zelis i onda ides kao da hoces kupit, upisujes svoje podatke i to i u jednom trenutku treba ti pisat TOTAL PRICE! i onda lijepo zatvoris taj prozor i nikom nist. al moze se i dogodit da ti se narudzba uistinu proslijedi... ne znam... nisam nikad radio sa ebayem, pokusaj! nadam se da je pomoglo! pozdrav |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |