Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Laptop hitno!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Laptop hitno!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
the ring 2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Laptop hitno!!!!
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 22:45
Imam laptop iz Njemacke gore je njemacki Home edition. Trebam dodatak za home da ga prevedem na hrv ili eng. Profesional ne mogu stavit jer drajveri od laptopa podrzavaju samo home. U *urcu sam. Di mogu skinut dodatak? I ako ga neko ima nek se odma javi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 03:20
To ti treba onaj MUIsetup.exe ( Multilingual User Interface(?)) , jel tako? On menja jezike...
Ovde imaš nešto, ali....
prostudiraj prvo ovo
a bogami i ovo

Sve ovo ti pričam po sećanju, (i nisam siguran da sam te dobro uputio) jer znam da je jedan moj drugar to radio. Međutim , on je nabavio neki CD ili DVD XP Retestrak, gde je bilo brdo stvari, a između ostalih i taj MUIsetup.exe
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 15:43
imam ja dodatk za hrvatski pa ti mogu poslati na mail ako ti treba
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 16:08
Nisam siguran da može da menja sa Nemačkog na Hrvatski. Mislim da to može samo sa Engleskog na neke "egzotične" jezike...

Nego kaži mi kako su preveli opciju paste na Hrvatski. Ja sam par put instalirao Srpski XP i uvek se otkinem od smeha kad pročitam "prilepi"
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:38
nemoze se se mjenjati s njemackog na hrv samo s eng na hrv.
Na hrvatkom je paste zalijepi
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 21:43
Originalno postovano od strane the ring 2 the ring 2 piše:

Imam laptop iz Njemacke gore je njemacki Home edition. Trebam dodatak za home da ga prevedem na hrv ili eng. Profesional ne mogu stavit jer drajveri od laptopa podrzavaju samo home. U *urcu sam. Di mogu skinut dodatak? I ako ga neko ima nek se odma javi

Ne kužim, kakvi ti to driveri podržavaju samo home edition, tj driveri za šta?!
Mislim što to home edition ima a professional nema?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 01:35
Originalno postovano od strane the ring 2 the ring 2 piše:

nemoze se se mjenjati s njemackog na hrv samo s eng na hrv.

Jesi li ti sredio to tvoje čudo?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 17:02
Jesi probao instalirati professional Windowse?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 21:37
Nisam. Ako zbrisem home onda sam u banani. Jer home ako se ne registrira mozes ga koristit 30 dana, bojim se riskirati, kaj ako stvarno drajveri s professionalom  budu srali 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 23:11
Gledaj, tko god ti to rekao srao ti je....Professional ima sve što i home, a nikakvi driveri ti ne mogu srati jer ako si ih instalirao na home instalirat ćeš ih i na professional! A što se tiće aktivacije to ti je najmanji problem, a još ti je jednostavnije riješit to tako da instaliraš korporacijsku ediciju windowsa i ne trebaš nikakvu aktivaciju...

Ažurirao Dngy
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2006 u 02:11
Skroz mogu da se složim i do sad nisam čuo drugačije...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2006 u 19:09
Ispricavam se, cjeli vikend me nije bilo doma pa nisam odg. Laptop je iz Njemacke i windowsi su origigi. Na CD-u pise da drajveri podrzavaju samo home. A svabe se ne daju zajebavat. I jos nesto, koja je uopce razlika izmedu home i profesionala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.