| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Aku wa sonzai shinai Aka Evil Does Not Exist (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1846 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Aku wa sonzai shinai Aka Evil Does Not Exist (2023)Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2024 u 11:40 |
|
Jedva cekam da neko prevede ovo. Uvek aktuelna tema...
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 20:21 |
|
Prevod je uradio Pinkitj ✨
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1846 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 22:49 |
|
Puno hvala!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 16:15 |
|
Nisam znao ko je scenarista i režiser https://www.imdb.com/name/nm3152327, kad sam počeo videh, i odmah sam znao šta da očekujem, rekoh hajde. Umetnička drama i neki vid ekološka parabole , pa priroda i zajednica u tom sistemu, akcenat na decu, i sprega, gađa dve stvari koje su svakodnevica i daje upozorenje, fino. Da ne pišem kamera, krupni i dugi kadrovi, tempo , dinamika i muzičkla podloga, fotografija, ambijentalni zvuci, neverbalna i verbalna gluma, divni predeli, i početak kad kroz krošnje hvata nebo uz muzičku podlogu, plava boja koja dominira, cepanje drva i prikupljanje vode, šetnja kroz šumu, itd. pola sata. Kraj je objašnjen u dijalogu malo pre toga, i još par stvari u dijalozima zajednice i predstavnika firme koja je kupila zemljište i koja hođe da gradi kamp sa luksuznim šatorima , i to mi je ok. I to je to. Skraćena verzija, bez određenih ponavljanja i još nešto da su ubacili, bilo bi zanimljivije, ovako baš mi je bilo dosadno na nekoliko mesta, da sam hteo da ubrzam, odem i prošetam, vratim se. Ažurirao AlexDeLarge - 26.Lipanj/Jun.2024 u 17:10 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |