Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I snova zdravstvuyte! AKA Welcome back! (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I snova zdravstvuyte! AKA Welcome back! (2022)

I snova zdravstvuite

I snova zdravstvuite (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:

Aleksey Serebryakov
  >  Anatoliy Vladimirovich
Viktor Loginov
  >  Lesha 's boss
Tatyana Struzhenkova
  >  Kristina
Dmitriy Zhuravlyov
  >  Volodya
Roman Yolkin
  >  Tenant
Bogdan Zhilin
  >  Ilya
Lyubov Tolkalina
  >  Artyom's mother
Andrey Merzlikin
  >  Boris
Mikhail Politseymako
  >  Valentin
Zakhar Savchenko
  >  Mestnyy patsan
Sergey Styopin
  >  Evgeniy Dmitrievich
Kirill Zhandarov
  >  Konstantin
Nikolay Kislichenko
  >  Igor
Nikolay Naumov
  >  Gosha
Sergey Godin
  >  Lyosha

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I snova zdravstvuyte! AKA Welcome back! (2022)
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 22:49
Seriju prevodi LjubicaSP ✨
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2023 u 22:11
Ljubice puno hvala za prevod ove serije. Glavni glumac bas ima facu za film i razlicite karakterne uloge.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2023 u 23:11
Prva epizoda prve sezone, od mene cista desetka. Iskidao sam se od smeha. Kreativno , krajnje duhovito i mastovito, glavni glumac fenomenalan, do sada sam ga gledao stalno u ulogama nekih mutnih tipova, bandita, gangstera, vidi se da uzivi u svojoj komicnoj ulozi.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2023 u 22:46
Meni dovoljno komična serija, nekako taman, interesantna,   glavni glumac mi je odobar mada i drugi nisu loši, naravno neke stvari su več vidjene mada to može da se navede za mnoga novija ostvarenja.
 Hvala Ljubice za prevode!
Vidim da je treća seyona najsvljena za sledeću godinu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2023 u 22:54

Alex jel si odgledao prve dve sezone?
Ja sam sad tek na 3 prve sezone.
Ako nesto znas u slicnom stilu preporuci, za opustanje....
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2023 u 23:37
I meni je serija jako zabavna i za gledanje i za rad.

Za preporuku je, po meni, Fors-mazhor, mada je malo drugačija vrsta humora,
onako baš ruska, tako da je smešnija kad se poznaju prilike, ali i ovako može da se nasmeje.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 06:43
Hvala Ljubice na preporuci i za prevodeThumbs Up, `uzeću` da pogledam, i pišem utiske Aleksa.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 07:24
Ovako na prvu,  meni je kjovo preporučio, i definitivno mi je  prijala , opuštena totalno, The Outlaws (2021).

Ažurirao AlexDeLarge - 24.Studeni/Nov.2023 u 07:29
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 09:13
Ma meni je serija bombona,prosto sam u cugu odgledao prve 4 epizode,svi su glumci odlicni ,mali student mi favorit. U isto vreme poceo i Bibliotekar ,i ona mi je zanimljiva mada za sada ne vidim neki smisao u radnji,tj. zasto se svi loze na one knjige ali aj odgledao tri epizode  bicevaljda bolje. Eto zaraziste me sa Rusima neplnirano,prekinuo Good Omens da bi ovo pogledao i ostao na njima. Hvala na preporuci i prevodima.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 10:22
Ne znam kjovo na koje knjige misliš ako misliš Knjiga Mudrosti  (БИБЛИОТЕКАРЬ) opis mi je delovao zanimljiv, nisam još počeo da čitam, ali uskoro ću, ili misliš na PrečetaWink i Gejmena Wink

Da i ja sam seriju gledao u cugu, zanimljiva,a  kratko traju epizode, i  svidja mi se  npr.  kako se završava jedna epizoda a počinje druga.

Mislim da će i  Fors-mazhor isto biti zaniimljiva, tako da Ljubice slobodno preporučuj pošto prevodiš, imaš dobar uvid i pregled.

Posledniy bogatyr (2017) ( znam videćete logo) ali je mene trilogija toliko opustila, a može i porodično npr.

Nije u tom stilu ali odličan mi je Kapitan Volkonogov bezhal (2021) , Aleksa ima u planu, kjovo ne znam da li će ti prijati, jer već znam kojim ostavrenjima težiš, ali ako si raspoložen uzmi u razmatranje.

Ažurirao AlexDeLarge - 24.Studeni/Nov.2023 u 10:43
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 11:49
Alex mislio sam u samoj seriji Bibliotekar ,sto pridaju toliko vaznosti tim knjigama kada ne vidim zasto su one bitne sem da se nadju na nekom poljancetu i pokolju se svi odreda.
A inace nisam citao knjige ,cak nisam ni cuo za njih do ove serije. Preceta i Gejmena i godd omens to je vec odavno procitano i serija je ok po meni
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 14:23
Ma salio sam se druze, posto znam da volis Gejmena i da si datu knjigu procitao, i da se odugovlaci sa Anansijevim momcima, trenutno je u postprodukciji. 

A datu hocu bas da procitam i da vidim sta je sa knjigama i piscem, i to me podseti mrvicu npr. na Karlos Ruis Safona npr. `Senka vetra` , i slicne romane. 
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 14:34
Da nikako Anansijevi momci da krenu i koliko vidim ne zna se kad ce.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 16:56

Ljubice hvala za preporuku.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 19:26
Kad smo kod preporuka, ja ću ruske jer ostale lako mogu i drugi.

posebno druga sezona u kojoj glavni junak odlazi u SSSR koji nije prestao da postoji.
Fantastična parodija, opet još komičnija za poznavaoce stvarnosti.
Mada je rimejk engleske Life on Mars, dobro ćete se zabaviti.

I serija Otpusk je vedra i neobavezna, prava letnja.

Ažurirao LjubicaSP - 24.Studeni/Nov.2023 u 22:54
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 19:49
Hvala na preporukamaThumbs Up.  Life on Mars je zanimljiva serija,  mislim da ima i nastavak dal  Ashes to Ashes, ili slicno nesto, nisam to odgledao. David Bowie ili Pink Floyd,  verujem da je dovoljno razlicita, pa cu pogledati.  Kjovo me podseti na jednu seriju , tj pitao da li sam gledao, trebalo je da budu mislim  4 sezone, steta sto su  otkazali ali dobro moze da se pogleda BrainDead (2016) .
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 20:33
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Hvala na preporukamaThumbs Up.  Life on Mars je zanimljiva serija,  mislim da ima i nastavak dal  Ashes to Ashes, ili slicno nesto, nisam to odgledao. David Bowie ili Pink Floyd,  verujem da je dovoljno razlicita, pa cu pogledati.  Kjovo me podseti na jednu seriju , tj pitao da li sam gledao, trebalo je da budu mislim  4 sezone, steta sto su  otkazali ali dobro moze da se pogleda BrainDead (2016) .

Sasvim je različita, samo je na istu temu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 20:53
Pretpostavio sam. Hvala Ljubice.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 23:04

Sto se tice Tamne strane meseca , meni je neuporedivo bolja prva sezona, druga mi je skroz nategnuta i bilo bi mi licno bolje da je nisu ni snimali, na kraju sam odustao na pola druge  sezone.
 Serija je krajnje autentucna i originalna, mozda je jednom ponovo pogledam.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2023 u 23:11
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Sto se tice Tamne strane meseca , meni je neuporedivo bolja prva sezona, druga mi je skroz nategnuta i bilo bi mi licno bolje da je nisu ni snimali, na kraju sam odustao na pola druge  sezone.
 Serija je krajnje autentucna i originalna, mozda je jednom ponovo pogledam.

Eto, o ukusima stvarno ne treba raspravljati LOL
Prva sezona mi se dopala, pa sam zato odgledala drugu
i toliko mi je bila zabavna, da sam je prevela na sluh i to sa zadovoljstvom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.