Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmena DiVX Filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razmena DiVX Filmova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
miodragst View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miodragst Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razmena DiVX Filmova
    Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 20:55
Imam oko 4000 DiVX filmova ako ima neko iz Zrenjanina za razmenu neka se javi
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 21:53
Sto samo iz Zrenjanina !? Javi se na savicuzice@gmail.com, posalji katalog da ti otposaljem svoj !
Vladika
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2006 u 17:17

Pozdrav

Sugradjaninu za kojeg (mozda nisam znao)

Eto mene  pa ako ste raspolozeni za razmenu posaljite katalog samo nek bude u RAR-u ili ZIP-u  Molim da bude u ovim formatima jel mi je neko slao svoje kataloge  u nekim formatima pa nismo se uspeli razmeniti , sporazumeti(zato je ono u zagradi (mozda nisam znao)), pa sad ste vi na potezu!

Hvala unapred

tagomi1@yahoo.com

Na vrh
iguman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iguman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 00:34
Da li ima neko iz Kragujevca da je raspolozen za razmenu imam oko 6oo filmova uglavnom u DivX formatu pa ako je neko raspolozen
iguman@europe.com
Na vrh
Kruno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kruno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 19:46
Ako neko prodaje filmove i igrice
nek mi se javi ili pošalje katalog
na smrdljivac@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.