Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SkyShowtime ripovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SkyShowtime ripovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dxdy View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dxdy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SkyShowtime ripovi
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2023 u 13:24
Mnogi me pitaju kako ripati video i titl sa SkyShowtime.

Koliko vidim, StreamFab je prvi koji je omogućio download i ripanje zaštićenog videa i audia. Free korisnici imaju 3 videa za probu. 
Valjda će sad i drugi downloaderi uskoro napraviti podršku za ripanje.

Titl nije zaštićen i njega možete skidati npr. sa TubeDigger (ili downloaderima koji održavaju skidanje), ali ako dobivate poruku da nije podržan browser u njemu, u postavke pokretanja dodajte ovako:
"C:\Program Files (x86)\TubeDigger\TubeDigger.exe" -useragent="Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/108.0.0.0 Safari/537.36"

Zna nekad brljati, ali prvo u Chromeu otvorite video iz kojeg želite izvući titl, podesite jezik titla i pauzirajte. kopirajte link i otvorite ga u TubeDiger.
Kad skinete titl, provjerite da li je cijelog skinuo i nakon toga ga samo obradite u SubtitleEdit (opcija remove format tags). Poslije samo morate podesiti vremena da odgovara drugim video ripovima...

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2023 u 14:49
Čitati pravila foruma.
Nema ripanja videa, nema.

A titlovi... Kakvi su to bakrači. Kakav Chrome i kakvo pauziranje? Dead
Ako postoje zasebno i nisu hardsub: ili HTTPDebuggerPro (exe) ili The Stream Detector (FF plugin) ili downsub stranica.
Na vrh
dxdy View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dxdy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2023 u 17:29
ponekad ne skine cijeli titl... probaj pa ćeš vidjeti...
ako napraviš u Chrome on uz jezične titlove izbaci 2 dodatne fajle, valjda radi cache engleskog i odabranog titla i tu je titl... no tako samo ako ne skine potpuni... ja sam dao informaciju jer mi šalju ljudi na PM i pitaju kako skidam sa SkyShowtime titl. ja sam prebolestan i nemam puno vremena da svakom ispunjavam želje sa skidanjem titla sa SkyShowtime... pa tko hoće neka skida...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2023 u 18:11
Ne koristim Chrome i zabranjen mu je pristup na moj PC.
Na žalost je Microsoft pokleknuo i novi Edge je baziran na chromimumu = zbogom pinanim po defaultu favoritima itd.
Kako god, kod mene je i dalje sveti firefox.

Drugi dio priče je taj što SS nije viki, mubi, tubi, iq, ili druga slična stream platforma koja živi i od reklama, nego je tamo sve "premium" i mora se sve platiti.
Tako da nema šanse da idem platiti pa testirati, a sigurno neću gnjaviti tebe ili nekoga da uradi nešto umjesto mene, da ne kažem da plati umjesto mene.

Tebi svaka čast jer si se potrudio napisati ukratko kako.
Na vrh
nostalgicar.90ih View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nostalgicar.90ih Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2025 u 13:30
Prije mi je skinuo cijeli titl u Firefox, sada mi skine samo prvih 10min titla, inače radim ono s F12 pa vtt, je li još tko ima ovaj problem ili zna bolji.

Hvala
Na vrh
dxdy View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dxdy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2025 u 14:11
titlovi su u više dijelova pa skine ti samo prvi dio.... ja imam addon https://webextension.org/listing/hls-downloader.html i pustim video... i potražim u tom addonu webvtt subtitl.... e sad ako ima više djelova titl možeš na 2 načina, prvi da pomakuješ video i ponovno ga učitaš pa u adonu skineš split0, split1, split2 ili kopiraš link npr https://g003-vod-eu-cmaf-prd-ak-167.pcdn01.cssott.com/pub/global/bU4/xTs/GMO_00000000243285_02_HDSDR/SST_1735024477017_80bc_01/mpeg_cenc_2sec/r14/text/subs/hr-HR/_117917976.subtitles.10.split.0.webvtt i onda skidaš i mijenjaš u linku split.1 split.2 split.3....
Na vrh
nostalgicar.90ih View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nostalgicar.90ih Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2025 u 15:23
Originalno postovano od strane dxdy dxdy piše:

titlovi su u više dijelova pa skine ti samo prvi dio.... ja imam addon https://webextension.org/listing/hls-downloader.html i pustim video... i potražim u tom addonu webvtt subtitl.... e sad ako ima više djelova titl možeš na 2 načina, prvi da pomakuješ video i ponovno ga učitaš pa u adonu skineš split0, split1, split2 ili kopiraš link npr https://g003-vod-eu-cmaf-prd-ak-167.pcdn01.cssott.com/pub/global/bU4/xTs/GMO_00000000243285_02_HDSDR/SST_1735024477017_80bc_01/mpeg_cenc_2sec/r14/text/subs/hr-HR/_117917976.subtitles.10.split.0.webvtt i onda skidaš i mijenjaš u linku split.1 split.2 split.3....

hvala na odgovoru, skinuo sam jedan po jedan titl, s kojim programom da spojim sad te titlove
Na vrh
dxdy View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dxdy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2025 u 18:17
SubtitleEdit. Spajaš, konvertiraš...
Na vrh
Benelux View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Benelux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 03:21
Mogu li se titlovi skidati s HRT-a, jer daju savršene prevode odličnih filmova, pogotovo HRT 3?
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 05:39
Originalno postovano od strane Benelux Benelux piše:

Mogu li se titlovi skidati s HRT-a, jer daju savršene prevode odličnih filmova, pogotovo HRT 3?
Ne, tamo su titlovi fizički nalijepljeni na video. Mogu se skinuti samo nekom od metoda OCR-a.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.