| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Na-reul chaj-a-jwo Aka Bring Me Home (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Na-reul chaj-a-jwo Aka Bring Me Home (2019)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 18:06 |
|
Bring Me Home (2019)
Često se da čuti ono da je ljudska glupost beskrajna, no nazire li se kraj ljudske okrutnosti
i bezdušnosti, zaboga miloga. "Bring me home" nam zapravo govori o roditeljima kojima je sinčić nestao
još pre šest godina, koji ga i dalje svakodnevno traže a sve dobija nagli zaokret kada suprug gine u
nesreći ostavljajući našu junakinju samu, umornu od tragedija, pred odlukom da okonča sebi život, no
utom dobija informaciju da joj je sin viđen u udaljenoj ribarskoj varošici. Avaj, (ne)ljudi tamo kriju
više nego što ona može pretpostaviti... Mračna, tragična drama sa potom i triler obrisima, biva rediteljski debi koji tek možda najavljuje
filmsko blago koje će vremenom doći, ovde ne sasvim iskorišćenog potencijala, sa sjajnom glumicom,
mučnom temom, za mene efektno bombarduje gledatelje sa neljudskošću izolovane sredine okupane u svakakve
gadosti tamnih delova naše prirode, bez kakvih "Bond zlikovaca", već sasvim prirodnih užasnih ljudi kakvih
je mahom svuda oko nas, što film čini nešto prirodnijim, svedenijim ali ga zajedno sa ipak standardnom pričom
za korejske filmove ovog tipa ne stavlja ni na gornju policu tamošnjih filmova koji se moraju overiti.
Meni je doduše bio dobar, mučan i interesantan, pa i ne žalim za kakvim visovima.
![]() Ažurirao puppet_master - 02.Sijecanj/Jan.2023 u 18:11 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 21:51 |
|
Odlican je film, mislim da ga treba i prevesti, preporuka sa moje strane. Glumicu smo vidjali u ostvarenjima Joint Security Area ,One Fine Spring Day, Sympathy for Lady Vengeance, itd. Nakon komedija, cemo se vratiti prvo na film Maraton (2005), sad me podseti vizuelno (iako veze nema) puppetov komentar+slika, i bgv i njegov prevod.
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Sijecanj/Jan.2023 u 22:12 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 11:41 |
|
Po pitanju šta se planira gledati, previše je toga što moram gledati da bih oslobodio prostor za druge filmove, pa biram, rekoh negde, uglavnom po tome koliko šta ima GB
Decibel verovatno, dužan sam i ma kakve osvrte na gomilu već odgledanih, potom Night Flight (2014), Boys Be! treći, Bleak Night sam počeo pre mnogo godina, taman da ga završim i skinem s vrata, itd, nebitno uostalom, glede redosleda tj, svakako ostajem u Koreji, za par sedmica odgledah okruglo 72 korejska, gledaću da izbombardujem još dvestotinak, da osvežim malo forum na prvom mestu, lično mi je svejedno šta ću gledati, no eto me sa ovima, da mi ne skače Jox po mozgu oko friške Koreje
(a šta ćemo sa makar par stotina ranije odgledanih nemam pojma, ja ne volim da pišem po sećanju onoj tuzi od preostalog tj ). Kako bilo, pisaću ionako o većini odgledanih pa se vidimo već po temama ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 12:19 |
|
Trenutno dostupni Decibel engleski titlovi su gugltranslejt znaš već na kojim sajtovima. Strpi se, pojavit će se uskoro pravi.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 12:29 |
|
Sedmicama već sam na onome što se rimuje sa štavistaz
rade tamo ozbiljniji likovi, mada nisam siguran oko Decibela, pustio 15ak min i nisam uspeo da primetim veće nelogičnosti, čak me je i začudilo to što je ponešto uopšte prevedeno pa još i naizgled dobro. No moram sesti i normalno gledati film da bih znao, suviše prostora mi zauzima, 6.3GB da bi mi tek tako čučao evo dve sedmice, a žao mi je da ga ubijem ukoliko je dobar zapravo, dok mi se trenutno suštinski ne gleda takva priča i onda ne znam šta bih pre.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 12:40 |
|
Kao sto negde i napisah, mozda u temi serije sto Joxer prevodi, ista stvar, ni meni tema Decibela trenutno ne prija , i da cu ga za sada preskociti, sto ne znaci da ga necu pogledati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |