Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Strange World (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Strange World (2022)

Strange World

Strange World (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

ČUDESAN SVIJET

Godina:

2022

Žanr:

animirani, akcija, avantura

Trajanje:

102 min

Režija:

Don Hall
, Qui Nguyen

Scenarij:

Qui Nguyen

Glavne uloge:

Dennis Quaid
  >  Jaeger Clade
Lucy Liu
  >  Callisto Mal
Gabrielle Union
  >  Meridian Clade
Abraham Benrubi
  >  Lonnie Redshirt
Jake Gyllenhaal
  >  Searcher Clade
Emily Kuroda
  >  Ro
Adelina Anthony
  >  Pulk
Jonathan Melo
  >  Diazo
Katie Lowes
  >  Radio Host 2
Dave Kohut
  >  Client #3
Reed Buck
  >  Rory
LaNisa Renee Frederick
  >  Client #2
Alice Kina Diehl
  >  Client #4
Karan Soni
  >  Caspian
Francesca Reale
  >  Azimuth
Nik Dodani
  >  Kardez
Jaboukie Young-White
  >  Ethan Clade

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
uredi ovo View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj uredi ovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Strange World (2022)
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 14:11
Titlovi su odlično odrađeni i moja loša ocjena ne odnosi se na njih! Vizualno je film fantastičan, a sve ostalo je loše. Pod "sve ostalo" izostavio bih vokale, glumce koji su dali svoj glas likovima, doista su pratili zbivanje i potrudili se ili kako to ide kod sinkroniziranja, ne znam postje li neke "note" po kojima rade ili su opisi scene ti koji trebaju unijeti emociju u tekst, kažem, ne znam, ali je sinkronizacija po meni savim dobra. Kome je film namijenjen, ne znam, dosadan je, predug, i bez smisla, a ono što je smisleno ukradeno je iz drugih radova, književnog djela, neću spojlati film. Ta "nova prosvijećenost" američkog tržišta zabave, gdje je "novo normalno" postalo OBVEZNO i stereotipi su strogo zabranjeni baš kako i treba biti u demokraciji pa tako "crnci" više i nisu "crnci", svaka kuća u selu mora imati homoseksualca ili ako ništa drugo barem udomiti tronogog psa... Film nije za djecu (nisam dijete ali obožavam crtiće) ako želite zabavu gledajte Star trek Prodigy ili Love, Death + Robots. i slobodno gledajte sa svojim klincima bilo djecom ili unucima. ovo, zaboravite.

Ažurirao uredi ovo - 26.Prosinac/Dec.2022 u 14:21
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 15:42
U potpunosti se slazem, poceo da gledam prestao posle nekih 20 min. Isto preporuka za Star trek Prodigy iako je grafika i losija ali izvanredna prica a o Love,Death +Robots ne bih ni trosio reci
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2023 u 22:07
Slažem se da je ovaj animirani film dosta slabiji od mnogih koje sam gledao u zadnje vreme. "Politička korektnost" je ispoštovana maksimalno, ali je skoro sve ostalo loše.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.