Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monica Bellucci i Toni Colette u novoj triler-komediji (13.12.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Monica Bellucci i Toni Colette u novoj triler-komediji (13.12.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Monica Bellucci i Toni Colette u novoj triler-komediji (13.12.2022.)
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 13:03
Gleda se čim izađe.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 17:16
Volim Toni Colette (nemam stav o Belučijevoj) ali niti me išta u trejleru intrigira, niti volem komeNdije o mafiji ionako, tako da, teško da će se gledati. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 23:53
Beluči nema pojma o glumi, ali ko to šiša, krade scene.
Kolet? Gdje ona stane, trava ne raste.
Nema teorekske šanse da ovo proustim.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:13
Ma sta joj fali, kao sto Petar Bozovic kaze `ma idi`, Nek krade scene, mnogi ih kradu a prica se kakva gluma, `vau` , izvukao (izvukla) je film, pa kako ti se ne svidja, lik pokidao, nema utemeljenje u celikom broju, da glumac / glumica izvuku film gde je scenario prvo, pa rezija losa, poslednje kao dodatak. U sustini moji prijatelji reditelji i glumci ( uglavnom pozorisni, ali i filmski) kazu da je to najlakse glumiti, i ja sam bio iznenadjen , a i naucio nesto,  to sam i naveo kada sam sa njima na FEST-u gledao i bio u drustvu, sta su sve oni navodili kao ekstra glumu a meni bilo cudno, ali to  im je profesija i ne ulazim u to. Stvar utiska i naravno uloge koju iz ko zna kojih pobuda i razloga prihvati, Mada slican utisak kao i puppet-ov komedija o mafiji, i to poznatoj mi ne stoji, iako su imali dosta komicnih situacija u realnosti, ali dobro dok se ne pogleda, ne moze da se sudi, moje misljenje. Ne znam sto sam i pisao, ali hajde.

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:24
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:27
Pusti puppeta sad malo, on se zaljubio. Clap
Nema mrdanja.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:39
Pa i u starijoj gardi mafije je bilo itekako ljubavi, a ovo drugo pricam za film, a u ovo trece  ne ulazim, super ako je tako, ako je neko srecan iako ga ne poznajem i ja sam, sledim to.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 05:10
Ma, pusti ti Joxera, prvo ja sam gotovo konstantno zaljubljen još od pre puberteta, ne osećam se živim onda kada nisam, zašto bi bila kakva vest da sam tobože naprasno zaljubljen LOL drugo, u vezi sam skoro 4 i po godine (hajde, zbog prekida/pauza valjda je 4 konkretno) sa jednom prevoditeljkom. Šta ću pisati o tome, nego se Jox lepi za nešto što ionako usputno napisah, neke filmove prosto ne želim da gledam sam, u čemu je i bila poenta a ne u tome da sam kao najednom pa zaljubljen, kada to pa nisam? LOL

A ovo iznad, sa komedijama o mafiji, je po gotovo pravilu tako (meni makar), da mi se ni jedan jedini od tih filmova do sada nije ikada svideo, hajde možda The Freshman, ali to sam gledao kao klinac a i voleo ga zbog Branda i Brodericka a ne zato što je to pa kakav superzabavan film LOL Ne znam kako bih sada, posle 30 godina reagovao i na Freshman uopšte. Meni to sve ne ide zajedno. Sopranosi su upitno izuzetak jer to zbilja nije komedija iako sam se često smejao sa njima, prave teme koje su se provlačile tamo su daleko ozbiljnije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.