| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Monica Bellucci i Toni Colette u novoj triler-komediji (13.12.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Monica Bellucci i Toni Colette u novoj triler-komediji (13.12.2022.)Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 13:03 |
|
Gleda se čim izađe.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77243 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 17:16 |
|
Volim Toni Colette (nemam stav o Belučijevoj) ali niti me išta u trejleru intrigira, niti volem komeNdije o mafiji ionako, tako da, teško da će se gledati.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 23:53 |
|
Beluči nema pojma o glumi, ali ko to šiša, krade scene. Kolet? Gdje ona stane, trava ne raste. Nema teorekske šanse da ovo proustim.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:13 |
|
Ma sta joj fali, kao sto Petar Bozovic kaze `ma idi`, Nek krade scene, mnogi ih kradu a prica se kakva gluma, `vau` , izvukao (izvukla) je film, pa kako ti se ne svidja, lik pokidao, nema utemeljenje u celikom broju, da glumac / glumica izvuku film gde je scenario prvo, pa rezija losa, poslednje kao dodatak. U sustini moji prijatelji reditelji i glumci ( uglavnom pozorisni, ali i filmski) kazu da je to najlakse glumiti, i ja sam bio iznenadjen , a i naucio nesto, to sam i naveo kada sam sa njima na FEST-u gledao i bio u drustvu, sta su sve oni navodili kao ekstra glumu a meni bilo cudno, ali to im je profesija i ne ulazim u to. Stvar utiska i naravno uloge koju iz ko zna kojih pobuda i razloga prihvati, Mada slican utisak kao i puppet-ov komedija o mafiji, i to poznatoj mi ne stoji, iako su imali dosta komicnih situacija u realnosti, ali dobro dok se ne pogleda, ne moze da se sudi, moje misljenje. Ne znam sto sam i pisao, ali hajde.
Ažurirao AlexDeLarge - 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:24 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:27 |
|
Pusti puppeta sad malo, on se zaljubio. ![]() Nema mrdanja. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 00:39 |
|
Pa i u starijoj gardi mafije je bilo itekako ljubavi, a ovo drugo pricam za film, a u ovo trece ne ulazim, super ako je tako, ako je neko srecan iako ga ne poznajem i ja sam, sledim to.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77243 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 05:10 |
|
Ma, pusti ti Joxera, prvo ja sam gotovo konstantno zaljubljen još od pre puberteta, ne osećam se živim onda kada nisam, zašto bi bila kakva vest da sam tobože naprasno zaljubljen
drugo, u vezi sam skoro 4 i po godine (hajde, zbog prekida/pauza valjda je 4 konkretno) sa jednom prevoditeljkom. Šta ću pisati o tome, nego se Jox lepi za nešto što ionako usputno napisah, neke filmove prosto ne želim da gledam sam, u čemu je i bila poenta a ne u tome da sam kao najednom pa zaljubljen, kada to pa nisam? ![]() A ovo iznad, sa komedijama o mafiji, je po gotovo pravilu tako (meni makar), da mi se ni jedan jedini od tih filmova do sada nije ikada svideo, hajde možda The Freshman, ali to sam gledao kao klinac a i voleo ga zbog Branda i Brodericka a ne zato što je to pa kakav superzabavan film
Ne znam kako bih sada, posle 30 godina reagovao i na Freshman uopšte. Meni to sve ne ide zajedno. Sopranosi su upitno izuzetak jer to zbilja nije komedija iako sam se često smejao sa njima, prave teme koje su se provlačile tamo su daleko ozbiljnije. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |