| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Shinboru (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Shinboru (2009)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2022 u 15:15 |
|
Opis ok, samo sto film pocinje sa rvacem, pa se onda odjednom pojavljuje prazna soba sa likom u smesnoj pidzami, i videcete sta se pojavljuje na pocetku iz zidova i sta ce da pritiska. Jedan od najcudnijih filmova koji sam gledao i nisam razumeo, i nisam uspeo da ispovezem, u sustini nikad ne znam na cemu sam, manzai koji je Hitoshi Matsumoto, ovde glavni glumac, scenarista i reditelj, profilisao koji ce biti zanimljiv Japancima (ovo komotno moze da bude i pozorisna predstava, neki delovi da se prilagode) a opet neka teorija ucenja, da`l egzistencijalizam, neki materijalizam i sloboda, pa opet bizarni religijski elementi, pa ono uzdizanje uz `kolaz` nekih pojava, a i pre toga haos;), a izmedju infantilne scene, apsurdna komika, gegovi, naravno nesto mi se i svidelo, nadrealizam, efekat leptira? a onda neke cudne stvari, ona vrata me podetise na jedan kultni film, neka satira opet simbolika koju treba pratiti. U konacnom ne znam sta da mislim, realno ;) Prelazim na Survive Style 5+ (2004) mozda ce mi nesto biti jasnije ;)
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Prosinac/Dec.2022 u 19:29 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |