| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El espinazo del diablo (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El espinazo del diablo (2001)Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2022 u 15:59 |
|
Sad vidio da ima remaster i kao odoh naštimati vremena, a kad ono titlovi (hr) u katastrofalnom stanju.
Ne pamtim kad sam zadnji put vidio ovoliko i ovakvih tipfelera. Ajde kad je č umjesto ć, ili kad je izostavljeno i. Ali kad razmak glumi drugo slovo, to u životu zapravo vidio nisam. Pa kaže na primjer "a i" umjesto "ali". To ću sve ispraviti i dodati jer ovo je svjetska sramota, za ovakav jedan film. Ovaj sam gledao ili na televiziji ili na posuđenom VHS-u prije sto godina. I još su mi ključne stvari u glavi. Tako da ne razumijem, naiskrenije, ovo u opisu tamo da je ovo horor inačica Dickensovih priča o siročićima. Nije. Ovo je horor po standardnoj recepturi Del Tora. Poznavateljima njegovog opusa znači da je poanta uvijek da se treba bojati živih, a ne mrtvih ljudi. Dakako uz njegovo poigravanje s pričom na način da gledatelj izvoli sam odlučiti jesu li natprirodne stvari nečija mašta ili su zbilja. Moram dodati da nisam još gledao njegovu zadnju romantiku sa ribom, ne znam je li i to spada u istu šemu. Meni je ovo tada nekad davno bio čisti čistacati masterpis. Možda sam ga precijenio, nije bilo takvih filmskih konstrukcija puno. Ali možda sam bio u pravu. Provjerit ću ovih dana ponovno, a volio bih da provjerite i vi, posebno ako ga niste gledali. Što se titlova tiče ili gledajte sa srpskim ili pričekajte da dodam ispravljeni hrvatski. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |