Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POZIV ADMINISTRATORU
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POZIV ADMINISTRATORU

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POZIV ADMINISTRATORU
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 18:04
Ne znam koliko cesto ste u mogucnosti pratiti forum..
al ovo sto se dogadja je prevrsilo svaku mjeru.
Forum nije vise u funkciji razmene iskustava, pomoci i druzenja,
vec je postao mjesto gde padaju uvrede i borba za vlast.

Sramotno je sto neki pisu i to im se dozvoljava, uvrede padaju
sa svih strana, sto na osobnom sto na nacionalnom nivou.
Bojim se da ce takav forum izgubiti svrhu a i korisnike.

Ne mogu da ulazim u pricu " ko je poceo" i "ko je kriv"
al svakoga ko vredja ljude nazivajuci ih idiotima, kretenima,
zidovima i slicno, treba onemoguciti.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 18:06
sve tocno 
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 18:47

Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

SLAZEM SE

Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 18:52

...uvrede padaju

...svakoga ko vredja ljude nazivajuci ih idiotima, kretenima,

Slažem se.

http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 19:03

Sramotno je sto neki pisu i to im se dozvoljava, uvrede padaju

Ne mogu da ulazim u pricu " ko je poceo" i "ko je kriv"
al svakoga ko vredja ljude nazivajuci ih idiotima, kretenima,

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 19:22

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 19:26
Firefox user
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 22:03

ma znate sta, svako svoju kulturu ima.

Mislim da treba takve ljude, tj one koji su svadjalice, ne izbanirati, nego im dozvolitida nastave tako, ali ne naravno na ovim forumima, nego neka se nadju, ako smeju i neka odu na neku livadu (ili u krevet) i neka tamo sve svoje probleme rasciste.

Dosta je onih koji su ovaj sajt zabranjivali

Svaka cast administratorima, koji su i pored svih nedaca pomogli nama malim smrtnicima da dodjemo do nama dragih titlova

Pomozimo jedni drugima i svima ce biti bolje

Veliki pozdrav i hvala na razumevanju

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 22:18
Originalno postovano od strane sipa sipa piše:

ma znate sta, svako svoju kulturu ima.

Mislim da treba takve ljude, tj one koji su svadjalice, ne izbanirati, nego im dozvolitida nastave tako, ali ne naravno na ovim forumima, nego neka se nadju, ako smeju i neka odu na neku livadu (ili u krevet) i neka tamo sve svoje probleme rasciste.

Problem nastaje kad ti takozvani svađalice namjere se na ljude koji gledaju svoje posle i nije im do livade (niti do kreveta), niti do ikakvih kontakata sa smećem. E, tu treba uskočit admin. Ako mu je stalo do foruma.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 22:24
 Nadam se da će biti koristi od ove teme!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 22:31
Da i ne bude, prija vidjeti topic na kojem se piše s točkom, zarezom, bez psovki, uvreda i drugih prostota. Za promjenu.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 22:42
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Nadam se da će biti koristi od ove teme!

Svi se nadamo tome.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2006 u 01:15
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Da i ne bude, prija vidjeti topic na kojem se piše s točkom, zarezom, bez psovki, uvreda i drugih prostota. Za promjenu.

Stvarno, tu si u pravu...kad malo bolje pogledaš i obratiš pažnju na to, to je stvarno rijetkost.
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2006 u 23:45
nažalost takvo je danas došlo vrijeme kad svako gleda gdje bi koga zeznuo a ne pomogao, malo je ljudi koji bi iskreno pomogli ali zahvaljujući toj manjni uvijek se nadamo da postoji onaj netko ko će uvijek pomoći
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2006 u 01:49
ADMINISTRATOR NE REGUJE NISTA POVODOM OVIH ZADNJIH DOGADJANJA NA FORUMU SU SVE MANJE CLANOVA A NEKI LIKOVU UPROPASTAVU TEME KOJE VEC GODINAMA STOJE OD TEME DNEVNIK GLERDANJA FILMOVAS SU NAPRAVLI SRANJE SA PARIS HITON OD DRUGUIM TEMA MA DA NEPRICAM SVE SU GORE I GORE

Ažurirao kosta zulu
Na vrh
kristian_horvat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kristian_horvat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2006 u 04:51
ni ja ne mogu da ostavim titlove. nemam tu opciju i login ne radi na toj strani sa titlovima nego vraca na forum.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2006 u 12:50
Hajde pokusaj da skrolujes OVU stranu do vrha pa da otvoris u novome tabu tu stranu. To je link na samome vrhu strane. 
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2006 u 13:13
sto je je! forum nije kao sto je bio kada sam dosao.

brije je bilo razmjene pomoci jedne osobe drugoj i mnogo divnih rijeci a sada je vrjedjanje na prvom mjestu i zbog toga nisam cesto tu vise

Ažurirao Beni
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
kristian_horvat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kristian_horvat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2006 u 14:31

Nesto je fake iz sva 3/ Opera, IE,FF

Albajno, kad to napravim poziva me na login or reg, baci me na forum mogu pisat po njemu, stranica sa titlovima me ne pamti / kad se ponovo otvori log iznad mi pise da sam vec logiran, opet na forum i tako stalno

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2006 u 14:47
ja kad odem na www.titlovi.com onda sam uvek automatski ulogovana i tad mi radi upload. Probaj tako

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.