Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX u DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX u DVD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DivX u DVD
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 16:31

Htio bih prebaciti divx s podnaslovima  na dvd tako da ga mogu gledati na kućnom dvd playeru,koji mi programi za to trebaju????

Ako netko zna neka napiše!!!!

I'll be back
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 20:41

TMPGc

VobSub

i divx pretvoriš u VCD

ili jednostavno od mene zatražiš katalog 100 vcd

Kapetan Kuka
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 00:54
Za ''lijepljenje'' titlova ti je najbolji VirtualDUb
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 12:59
Ja ih prebacujem u dvd (sa vec zaljepljenim titlovima) pomocu
"NeroVision Express"
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 20:00
To kod mene nije radilo kako treba!!
Kapetan Kuka
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 21:14
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

To kod mene nije radilo kako treba!!

Meni radi. Doduse kad sam ga prvi put skinuo sa "kazaa" blokirao bi se nakon sat dekodiranja, ali nakon sto sam ga ponovo skinuo sada radi kako treba. Nema dugo da ga koristim, napravio sam 5-6 filmova. Da bi ga uopce instalirao treba imati directx 9. Moj je komp Athlon xp 1700+. Moguce je da na slabijim komp. daje probleme.
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2004 u 17:44
Dajte netko link za taj program!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 13:16
Originalno postovano od strane hugo hugo piše:

<FONT color=red size=4>Za ''lijepljenje'' titlova ti je najbolji VirtualDUb

Ja znam da pomoæu VirtualDuba možeš ljepiti titlove na film pomoæu subtitler.vdf. Ali onda prijevodi nemaju ž,š,è,æ,itd.
Na vrh
FIKI Sarvaš View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FIKI Sarvaš Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 17:29
Ja osobno koristim  ffdshov i TMPG NAJBOLJI PROGRAMI
Studio "FIKI"@2004
Na vrh
Tavrlja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tavrlja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 17:44

Za prebacivanje divx u dvd sa zaljepljenim titl ti treba

virtualdub

TMPGenc

TMPGEnc DVD Author.

Otvoris divx u virtualdubu podesis VIDEO-direct strem copy AUDIO-Full processimg mode i uradis save segmented avi

Otvoris novi AVI u virtualdubu VIDEO je sad na full processing mode a AUDIO na direct stream copy

Ufilterima promjenis resize NEW WIDTH-720 NEW HEIGHT-390,FRAME WIDTH 720 FRAME HEIGHT 576

na subtitler ubacis titl(u formatu ssa) i to je sve sto se tice filtera

Sad spustis start frame server(iza imena dopises vdr-imeoo.avi.vdr)

Taj vdr otvoris u TMPGEnc i ides na DVD

Video koji si dobio(sa zaljepljenim titl) otvoris u TMPGEnc DVD authoring i podesis kapitole itd

to  sto dobijes snimis u NERU I gledas na kucnom DVD

Snimio sam ih bezbroj tako da funkcionise 100%

P.S.Moras da u virtuldub ubacis plugin sa subtitl

Na vrh
Tavrlja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tavrlja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 18:00

EVO I MALO SLIKA

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 21:45
Jel moram imat DVD przilicu za to?
Na vrh
Tavrlja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tavrlja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2004 u 21:53
Moraš
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 01:18

Ali ne vidim smisao cijelog tog postupka kad ti slika neèe bit nimalo kvalitetnija, medij æe ti bit skuplji, potrošit èeš vrijeme bezveze na to, em što nemoraš imat dvd pržilicu... šta nije jednostavnije onda napravit VCD ili SVCD i u njega urezat titlove

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 09:04
Ja imam isto kucni DVD i tjeo bi gledat neke filmove al neznam  jel to mogu napravit bez DVD przilice
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 12:40
Veèina DVDplayera èita VCD ili SVCD format bez problema (pogledati uputstva) i ako film iz divx-a prebaciš u vcd ili svcd i još k tome urežeš titlove u sliku možeš ga gledat na dvd-u i ne treba ti dvd pržilica, veæ samo prazan cd (ili 2 ovisi), CD-R, program koji to radi i znanje (kuka je veæ to nekoliko puta objašnjavao na ovom forumu, potražite post) i gotov si u tiuli èaš i spreman za gledanje filma na DVDplayeru.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 20:38
Ok probat cu nac
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 21:08
stavi ga u neri u video cd sam prije skini codec za to,naljepi titlove i to je to
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 21:11

Koji codeck trebam skinut,i jel mozete to malo objasnit

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2004 u 21:56

Originalno postovano od strane Challanger Challanger piše:

Jel moram imat DVD przilicu za to?

Mislim da nekima neke stvari nisu jasne!

Dajte ljudi pa ako se govori o dvd filmu na dvd mediju( kako to snimiti na obièan cd s obiènom pržilicom!!)nemojte postavljati takva pitanja!!

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,477 sekundi.