| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sony Ericsson w550i |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tekla
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 10.Svibanj/May.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sony Ericsson w550iObjavljeno: 19.Srpanj/Jul.2006 u 17:04 |
|
Imam ovaj mobitel nekih 2mj. i u ova 2mj. javlja mi da nadogradim softver.je li ti moram ili ne?
|
|
![]() |
|
Seven Of Nine
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 481 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 19:26 |
|
to je onaj noviji crni mob sto ga sad reklamiraju na tv-u?ako je,mozes mozda napisat njegove karakteristike,je li dobar?kolika mu je memorija itd.ja se nemogu odluciti bi li si ga kupila ili ne...
imam sony ericsson t630 sad |
|
|
Pioneer of Civil Rights
|
|
![]() |
|
tekla
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 10.Svibanj/May.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 22:22 |
|
Ima 262 000 boja 256mb memorije a od toga koristi 235mb ima walkman kamera ima 1.3MP nema memorisku karticu ima IC i Bluetooth Podrzava MP3,MP4,AAC, baterija mi traje negdje oko 5 ili 6 dana kada zovem i šaljem poruke , a kada slusam muziku onda oko 4 max 5 dana. Meni je super mob. Imas SE w600i isti w550i samo sto w600i ima EDGE a ovaj nema.w600i ti je skuplji oko 20Eura.ja sam uzeo w550i zato sto mreza koju koristim ne podrzava EDGE. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 23:28 |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |