| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Man Who Fell to Earth (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||||||||||||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Man Who Fell to Earth (2022)Objavljeno: 13.Svibanj/May.2022 u 23:08 |
|||||||||||||
|
Seriju prevodi prevodilac ✨
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
pacuha
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 11:09 |
|||||||||||||
|
Ovdje je ( očito greškom ) jako kriva ocjena serije u odnosu na IMDB
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 11:58 |
|||||||||||||
|
Takva je ocena bila u momentu kreiranja teme serije, verovatno i pre negoli je emitovana, sada je naravno sasvim drugačija.
Dok i samo pljuvanje/omalovažavanje, pa još i takvo, napamet, pretpostavljam da je standardno vezano za otklon prema svakom rimejku (preciznije još jednoj ekranizaciji dela) ili eventualno još i gore, gunđanje onih koji još uvek u mislima imaju Bouvija ili im pa smeta promena rase lika, kulturološke tendencije bla-bla-bla. Valjalo bi prvo pogledati ili makar probati seriju, lako je potom ocenjivati 😄 Kako bilo, i moje je napamet, tek želim reći da nije do ovog sajta, samo do momenta kreiranja teme, ocena se svakako promenila umeđuvremenu. |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 12:36 |
|||||||||||||
|
Pa zar nije i na IMDb ocena 6.5. Ok mi je, proslo je 46 godina od prve adaptacije knjige i 34 od druge, a meni je tema dobro dosla da odem pa porucim knjigu, za divno cudo nisam je ponovo citao jer sam... a ima samo 155 strana, pa ce ici brzo. Ažurirao AlexDeLarge - 20.Svibanj/May.2022 u 20:06 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 12:37 |
|||||||||||||
|
Na imdb-u jeste 6.5 a ovde je stajalo 3.9
Ispravljeno je maločas. |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 12:38 |
|||||||||||||
|
Onda je promenjeno u medjuvremenu.
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 12:41 |
|||||||||||||
|
Prodaje lik od Kentaura 4 knjige, 87,5 dinana po knjizi, a i data je medju njima. Razocarah (odavno a i dalje me drzi) se kako su knjige otisle u bescenje. Mada bila je aktuelna skoro i adaptacija njegove knjige The Queen's Gambit
Ažurirao AlexDeLarge - 20.Svibanj/May.2022 u 12:46 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 12:54 |
|||||||||||||
|
Zavisi kako za koga, koje knjige, u kom konkretnom momentu itd. Po meni su preskupe u globalu, ja sam radio sa knjigama od 1993. pa je logično da sam snalažljiv ali opet svako malo naletim na nešto suludo skupo (na prvom mestu ih ne bi trebalo kupovati nove po knjižarama dok su po 1000, 2000 dinara).
Bukvalno su nepristupačne ogromnoj većini u takvim uslovima. Na ulici, po pijacama itsl je pedeseta priča, ja svakako neuporedivo više volim starija izdanja, tvrdi povez, nekadašnje prevoditelje itd, kakva crna Laguna i Vulkan, time zbog posla napunih kućnu biblioteku. |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 14:11 |
|||||||||||||
|
Ja sam od skora poceo ponovo da uzimam knjige ,i mogu reci da nalazim jeftino za sada ,nadjoh bas ovu za 150 din ,citao odavno i Neoprezni Putnik od Rene Barzavela ista cena,ovo je malo remek delo po meni ,omiljena tema naravno putovanje kroz vreme. Pa ako niste citali obavezno stivo.
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 14:38 |
|||||||||||||
|
Meni lately zbilja sve ode na račune i hranu (mahom i fali 😄😄) mada dođe pokoja knjiga da mene. I dalje nikako da mi naleti onaj fini Dina komplet Čarobne knjige ili pa Lagunine "Besede o Zemljinoj prošlosti". Tj bivša milica je htela da mi kupi Dina komplet ali gde bre to mogu da prihvatim, beži tamo, naleteće mi kad-tad, uostalom njih sam svakako već čitao (nekoliko makar) dok Cisinovu trilogiju nisam. Doći će mi one šaka, ima dana, iz principa neću (sve i kada bih imao love sada) da ih kupujem u Laguni. A i polovne po 400-500 svakako ne dolaze u obzir. Trenutno ne znam ni kada bi ih čitao, ruku na srce 😄
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 16:05 |
|||||||||||||
Ja sam citao pre dvadeset i `kusur` godina, zaboravlja se, i skoro da nemam pojma osim opstih stvari, a kazem nema puno strana da bi se ponovo procitalo kao sto sam skoro ponovo tunel od Sabata, dao nekome i nije mi vratio, to je ono izdanje iz mislim 1979. godine, ne znam za neka novija, a deo sam donirao biblioteci jer bi poceo da stavljam na krevet gde spavam. 11/22/63 me je ubio u pojam, kao i serija, Metro slicno, ali pogledacu za Neoprezni putnik, mada nabavih i Nikadija od Zindela sto si mi preporucio i nisam stigao da procitam. Nego sam izmedju toga procitao Ubistva pod cvetnim mesecom, bolje da nisam, kad izadje pogledati film.
Ažurirao AlexDeLarge - 20.Svibanj/May.2022 u 16:13 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
pacuha
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 21:07 |
|||||||||||||
|
@puppet master. Hvala na odgovoru. Pozz
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 22:03 |
|||||||||||||
|
Nema na čemu. Služimo narodu
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 22:26 |
|||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 22:41 |
|||||||||||||
|
To je, može biti, nešto nalik filmu "Karaula", mada teško sa takvom i mjuzom
![]() Ažurirao puppet_master - 20.Svibanj/May.2022 u 22:51 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 22:56 |
|||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 09:08 |
|||||||||||||
|
Bez ljutnje, ja cu malo o seriji. ;) Prve dve epizode, vrlo dobre. E, onda pocinje palamudjenje u trecoj, cetvrta je ubi Boze dosadna...I tako...
Bilo je potencijala za mnogo vise. Ocena 6. G M T Y < id="SLO_locer" ="" ="true" title="Lock-in "> | < id="SLO_lng_from" ="SLO_lngs">< value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish (Kurmanji)< value="ckb">Kurdish (Sorani)< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="tt">Tatar< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu | < id="SLO_lng_to" ="SLO_lngs">< ed="ed" value="en">English< value="sr">Serbian< ="true">-------- [ All ] --------< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish (Kurmanji)< value="ckb">Kurdish (Sorani)< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="tt">Tatar< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu | | Text-to-speech function is limited to 200 characters < id="SLO_BBL_locer" ="" ="true" title="Show Translator's 3 seconds"> | Options : History : Feedback : Donate | Close | |
|||||||
![]() |
||||||||||||||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |