Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pioneer DVD-RW  DVR-111D
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pioneer DVD-RW DVR-111D

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
the ring 2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pioneer DVD-RW DVR-111D
    Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2006 u 22:41
Ovaj stroj je donedavno normalno funkcionirao, ali sad kad przim s nerom przenje dode do nekih 9o% i onda prekine. Normalno dvd medij mi zariba i mogu ga bacit. Zna li tko rjesenje ovog problema? 
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2006 u 23:01
A koje diskove koristis?  Mozda je u mediju koji koristis. Je li to neki no name ili neki dobar brand? Nemoj mi samo spominjati PLATINET i njemu slicne diskove.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2006 u 23:06
Verbatim
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 19:14
jel mi moze ko pomoci? 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 19:21
vjerojatno je riknula, idi po novu ako imas garanciju
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the ring 2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 22:43
Malo prije sam probao przit na Traxdatu, i Princo i funkcionira. Takoder mi radi i Traxdatin RW
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 22:53
i meni se desavalo da nece snimat na neke dvde a neke hoce, tada sam zamjenio przilicu
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 00:45
i menu se to desavalo sa verbatim cd diskovima ali kad sam formatirala komp onda je radilo :)
Probaj i ti ako te ne mrzi :)

Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:29
Originalno postovano od strane the ring 2 the ring 2 piše:

Ovaj stroj je donedavno normalno funkcionirao, ali sad kad przim s nerom przenje dode do nekih 9o% i onda prekine. Normalno dvd medij mi zariba i mogu ga bacit. Zna li tko rjesenje ovog problema? 

Prije nego kupiš novu promjeni firmware na ovoj. Meni je tako spasilo dvije combo prže.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:30
a ja bas suprotno, ja sjebao sa firmwarom 
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:34
A možda si puknuo na nju krivi tako je i par mojih frendova shebalo prže, nisu riknule al kao da jesu, neće da prže, i ako sprže ništa ne valja, jedva čitaju, pokušali vratit stari al nije pomoglo.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:35
isto to, da, jbg, glup sam
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:39
Hehe. 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:40
ne pazim, kako sam mogao sjebati? 
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:42
Sa krivim firmware-om, prašina...

btw-dobar case mod samo kad si već bušio rupu za vent (na stranici) mogao si izbušit veću.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:44
dodji na modderski forum ako te zanima modding

http://www.cro-modding.com/forum/

ja nisam dugo bio, al doci cu opet kad mi se bude dalo

takodjer su svi potencionalni ili vec koji jeste moderi, pozvani
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:46
Ma ja sam na toliko foruma da ni sam ne znam koliko. 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:48
ok, np

nije moj forum, od fr33ka je
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 00:04
Ja evo bas danas kupio tu pržu i radi bez beda snimio 20 dvd-ova

Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2006 u 02:42
zadnji posteni pioneer je bila 108-ica. je da nije brza kao 111, ali ja je imam oko dvije godine i nikad problema s njom.
zato: svi vi s 109,110,111, lagano nadogradite komp sa 108-icom :) i uzivajte
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.