Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Viola Davis kao moćna afrička kraljica (26.04.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Viola Davis kao moćna afrička kraljica (26.04.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Viola Davis kao moćna afrička kraljica (26.04.2022.)
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 10:53
Ovo može da bude zanimljivo naravno ko voli istorijske, po ... itd. Kraljevstvo Dahomej koje je trajalo nekih 300 godina do 1904. ( zapamtio zbog Majskog prevrata koji je bio godinu dana ranije) na teritoriji današnjeg Benina, a bili su kasnije i pod carstvom Oyo ( današnja teritorija Nigerije i Benina, znam priču kad sam bio u Nigeriji), tako nešto, imali su i specificnu kulturu, ali i , kako su ih Evropljani zvali, dahomejske Amazonke , potpuno žensku vojnu jedinicu (vidi se na slici) a onda su postali kolonije Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 16:14
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Ovo može da bude zanimljivo naravno ko voli istorijske

A ko ne voli (ja)?

Viola, naplati im masno!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 17:05
Obecava
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 18:56
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Ovo može da bude zanimljivo naravno ko voli istorijske

A ko ne voli (ja)?

Viola, naplati im masno!

Onda će da traži filmove tipa npr. Cheun (Slice), ili pak neke zanimljive trilere, komendije. A mi koji volimo ovog tipa, tematiku datog filma ili npr. film Tomiris itd, ćemo lepo da provedemo vreme gledajući ga.
A onda idu dva ruska koji su takođe meni lično i ženi zanimljivi, a to su Сердце Пармы ( Srce Tajge, knjiga od Alekseja Ivanova) i December ( o Jesenjinu pred ... Izadori , mada ima film sa Vanesom Redgrejv ali nisam gledao, žena jeste Isadora, samo sam čitao u Zabavniku i zaboravio sve , osim kontroverze oko smrti)

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Travanj/Apr.2022 u 19:12
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.