Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi za putnike u autobusu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi za putnike u autobusu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zare Filmofil View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zare Filmofil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi za putnike u autobusu
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 10:26
Često sam putovao autobusom na raznim mestima i gledao filmove u autobusu.
Ali često se dešavalo da u autobusu imaju monitore a da ne puste ništa.
Jednom davno dok su se još gledale video kasete pustili su domaći film Mala noćna muzika , zvuk je bio jako loš pa su ga podešavali ali se on stalno iznova kvario , pa su na drugoj video kaseti pustili domaći film Varljivo leto '68 ali tad je mrdala slika.
Jednom su pustili domaći film Druga Žikina dinastija , odmah posle toga prethodni deo Žikina dinastija , zato što im je tako bilo narezano na disku , svim putnicima su bili zanimljivi likovi iz tih filmova. Domaći film Lepa sela lepo gore su pustili jednom kad sam bio u drugom redu u autobusu, odlično se video ekran na monitoru i zvuk se odlično čuo, kao da sam gledao film kod kuće ali kad sam se vraćao sa tog putovanja pustili su domaći film Ringeraja, tad nisam bio baš blizu monitora i nisam mogo normalno da gledam.
Seriju Selo gori a baba se češlja su pustili jednom u vreme kad je ta serija bila još nova ali te epizode sam već bio gledao pa mi nije bilo zanimljivo. Domaći film Idi mi, dođi mi pustili su jednom posle toliko sati vožnje kad sam bio siguran da neće pustiti ništa, međutim posle nekog vremena autobus je stao da se putnici odmore od vožnje i film su izgasili.
Zadnji put kad sam gledao film u autobusu bio je film G.I. Joe: The Rise of Cobra ali zvuk nisu pustili , nisam bio baš blizu monitira i bilo mi je nezgodno da gledam film, ali film mi se dopao, za razliku od ostalog što sam naveo da su pustali, G.I. Joe: The Rise of Cobra nisam pre toga gledao a ostalo jesam.

Po meni za putnike u autobusu je najbolje da pustaju domaće filmove jer na stranim filmovima ne mogu svi putnici da vide dobro prevod jer su monitori mali u autobusu.

Koje ste filmove vi gledali kad ste putovali autobusom i koji su filmovi po vama najbolji za putnike u autobusu ?
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 12:44
Sjecam se da sam u nedostatku adekvatnije zabave na putu za Svedsku gledao Selo gori, a baba se ceslja. Iako nisam fan domacih serija, jednostavno sam trazio jos i jos. Ta serija je meni krs teski, ali tada mi je bila vrh. Onda je lik prebacio na kursadzije i doslo mi je da probusim bubne opne. Autobus u delirijumu od smijeha, a ja molim boga da autobus skrene s puta. Ne da izgonemo, nego samo malo da se cuknemo, jer sve je bolje od kursadzija.
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 12:51
Kad sam bio na ekskurzija u Madarsku na mali ekranima u autobusu bio neki film, a nije bio ni prevoda ni zvuka, pa svi smo se dobro iznasmijali sa svojom "zajebanu nadsinhronizaciju". festaje bio u autobusu:)
Odavno nisam isao autobusom, ali sada imamo ove mobitele i stekere u autobuse za punjaci, pa moze da gledamo na mobitelu sa slusalice, sto mozda je najbolje u smisao svako gleda sta hoce i ne smara druge.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 13:49
Sve što bi pustili već sam gledao prije tako da ne pamtim - osim jednoga.

Mrak film 2.
Nisam gledao jedinicu, vozač je pustio dvojku, pa eto, nisam mogao skrenuti pogled.
Takvo jedno smeće koje bi kao trebala biti komedija/parodija u životu vidio nisam ni prije ni kasnije.
Da nisam popio tabletu protiv povraćanja, povratio bih.
Naravno, nakon toga mi ni na pamat nije palo gledati ostale iz te "franšize".
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.