Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Francuski zombiji otvaraju Cannes Film Festival (16.04.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Francuski zombiji otvaraju Cannes Film Festival (16.04.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Francuski zombiji otvaraju Cannes Film Festival (16.04.2022.)
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2022 u 19:24
Tja, horor-komedije... Sve i kada funkcionišu (da ne nabrajam naslove) meni je to nespojivo. 

Komedije gledam mahom kada ne želim da razmišljam ni o čemu, ne bi li me uvukle u svoj (uglavnom) šareni svet. Horore gledam jer jurim strah, teskobu, jezu, nemire. 

Hajde, zombije nisam ni u detinjstvu smatrao vrhom onoga što inače očekujem od dobre stare strave i nemira, neka ih i u sprdnji, no i dalje me spoj horora i komeNdije ne oduševljava u ma kom smislu.
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2022 u 00:03
Slažem se sa svime navedenenim. Mora da je Hazanavišijusu bilo dosadno ili ga je supruga iznervirala pa je rešio da upregne svoj stvaralački poriv i stvori nešto što će privući pažnju. Međutim, pošto se njegovi filmovi uvek razlikuju po žanrovima i pošto Berenis uvek igra jednu od glavnih rola, rešio je da još jednom bude svoj. Ali spajati ova dva žanra koja imaju za cilj izazivanje krajnjih ekstremnih emocija je neviđena glupost. To je posebna filmska disciplina u kojoj su azijske kinematografije predominantne i etablirane. Poslednji film takvog žanra sam gledao 1996 i bilo je neko honkoškoško ostvarenje iz 1992, na VHS kaseti, razume se. Od tada nisam pogledao nijedan takav, nije predmet mog interesovanja. To je za neke hrabre sa posebnim nesvakidašnjim filmskim ukusom. A za otvaranje festivala hepening čuvenog predstavnika trikolora na domaćem terenu. I to je sve.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.