Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sonja Savić u filmu Mi Nismo Anđeli
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sonja Savić u filmu Mi Nismo Anđeli

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zare Filmofil View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zare Filmofil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sonja Savić u filmu Mi Nismo Anđeli
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 03:37
Gledao sam bezbroj puta domaći film Mi Nismo Anđeli na raznim televizijama.
U emisiji Ami G show bila je ekipa iz filma Južni Vetar 2: Ubrzanje.
Voditelj im je postavio pitanje kako se zove sestra od Nikole Koje u filmu Mi Nismo Anđeli.
Neko je odgovorio Sonja Savić.
Ja se ne bih složio s time da je Sonja Savić u tom filmu Nikoli Koji sestra.
U jednoj sceni on njoj kaže mrtva si kokoško ali ona njemu kaže izvini Niki pomirila sam se sa Canetom, tako da ne bih rekao da mu je sestra.
Uvek sam smatrao da je ona njemu prijateljica ili da on živi kao podstanar kod nje.
Šta Vi mislite da li je Sonja Savić u filmu Mi Nismo Anđeli Nikoli Koji sestra ili nešto drugo?

Ažurirao Zare Filmofil - 11.Ožujak/Mar.2022 u 03:48
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 08:23
Nisam taj film gledao od devedesetih pa je možda i suludo da iz takve perspektive dajem ikakvu procenu. Tada mi svakako nije delovalo kao da su brat i sestra, takođe sam mislio da su prosto cimeri, možda zbog toga što se ne sećam da im je odnos bio jasno definisan ionako, možda i zbog uvek blesave glume Sonje Savić, mazna, sva u gestovima i emocijama, moglo se tumačiti na više načina svakako. Mada, opet, mnogo je godina između mene i tog filma. LOL  Znam pouzdano da mu nije majka. LOLLOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 10:25
Originalno postovano od strane Zare Filmofil Zare Filmofil piše:

Gledao sam bezbroj puta domaći film Mi Nismo Anđeli na raznim televizijama.
U emisiji Ami G show bila je ekipa iz filma Južni Vetar 2: Ubrzanje.
Voditelj im je postavio pitanje kako se zove sestra od Nikole Koje u filmu Mi Nismo Anđeli.
Neko je odgovorio Sonja Savić.
Ja se ne bih složio s time da je Sonja Savić u tom filmu Nikoli Koji sestra.
U jednoj sceni on njoj kaže mrtva si kokoško ali ona njemu kaže izvini Niki pomirila sam se sa Canetom, tako da ne bih rekao da mu je sestra.
Uvek sam smatrao da je ona njemu prijateljica ili da on živi kao podstanar kod nje.
Šta Vi mislite da li je Sonja Savić u filmu Mi Nismo Anđeli Nikoli Koji sestra ili nešto drugo?

Ima jedan clanak, posvecen Sonji Savic, u kojoj Dragojevic kaze da mu je ona u svom debitanskom filmu bila prvi izbor za ulogu Marte Nikoline sestre. E sad nista ne menja u sustini ni da je dobra prijateljica kod koje zivi, ili cimerka, ako vec pricamo o tome, bitan je lik i gluma lucidne Sonje Savic.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.