| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sonja Savić u filmu Mi Nismo Anđeli |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Zare Filmofil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sonja Savić u filmu Mi Nismo AnđeliObjavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 03:37 |
|
Gledao sam bezbroj puta domaći film Mi Nismo Anđeli na raznim televizijama.
U emisiji Ami G show bila je ekipa iz filma Južni Vetar 2: Ubrzanje. Voditelj im je postavio pitanje kako se zove sestra od Nikole Koje u filmu Mi Nismo Anđeli. Neko je odgovorio Sonja Savić. Ja se ne bih složio s time da je Sonja Savić u tom filmu Nikoli Koji sestra. U jednoj sceni on njoj kaže mrtva si kokoško ali ona njemu kaže izvini Niki pomirila sam se sa Canetom, tako da ne bih rekao da mu je sestra. Uvek sam smatrao da je ona njemu prijateljica ili da on živi kao podstanar kod nje. Šta Vi mislite da li je Sonja Savić u filmu Mi Nismo Anđeli Nikoli Koji sestra ili nešto drugo? Ažurirao Zare Filmofil - 11.Ožujak/Mar.2022 u 03:48 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 08:23 |
|
Nisam taj film gledao od devedesetih pa je možda i suludo da iz takve perspektive dajem ikakvu procenu. Tada mi svakako nije delovalo kao da su brat i sestra, takođe sam mislio da su prosto cimeri, možda zbog toga što se ne sećam da im je odnos bio jasno definisan ionako, možda i zbog uvek blesave glume Sonje Savić, mazna, sva u gestovima i emocijama, moglo se tumačiti na više načina svakako. Mada, opet, mnogo je godina između mene i tog filma.
Znam pouzdano da mu nije majka. ![]()
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 10:25 |
Ima jedan clanak, posvecen Sonji Savic, u kojoj Dragojevic kaze da mu je
ona u svom debitanskom filmu bila prvi izbor za ulogu Marte Nikoline
sestre. E sad nista ne menja u sustini ni da je dobra prijateljica kod
koje zivi, ili cimerka, ako vec pricamo o tome, bitan je lik i gluma
lucidne Sonje Savic.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |