Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naomi Watts ima novi avanturistički film (02.03.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naomi Watts ima novi avanturistički film (02.03.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naomi Watts ima novi avanturistički film (02.03.2022.)
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 17:37
Trejler obecava a jos je i istinita prica a Naomi Watts ima dobre filmove
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 18:48
Dvoje ljudi izgubljeni u mećavi... to je smor od filma... Ni mrtav pijan ne bi to gledao.  
Naomi Watts je odlična glumica ali ima mali broj meni zanimljivih filmova.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 19:31
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Dvoje ljudi izgubljeni u mećavi... to je smor od filma... Ni mrtav pijan ne bi to gledao.  

Bome, ja bih gledao, di je sneg na ekranu, eto Puppeta, treznog, ne pijem alkohol, malo mi je žurke u glavi ionako, tek volim sneg, kijamet a možda mi bude i zanimljiv film. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:06
Bome ne da ja ne bi, nego duplo ne bi.
Kaže imdb "Based on a true story". A ja onda kažem "FU, gimme more money".
Ako mi plate, debelo, pogledat ću. Inače imaju mahanje.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:11
Šta ti voliš više Jox, snjegove bijele ili tropske plaže? 
Ne znam šta mi je, generalno ne volim zimu, minuse, iritira me sve to, uvek mi je hladno. No kada na ekranu vidim sneg, uhvati me milina LOL ako to nije tek sneg, već kijamet, mećava...meni je praznik LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:27
Šta se bijeli u gori zelenoj?
Ništa, nego sam oćoravio. LOL

Znaš ti jako dobro šta volim.
Nesvakidašnjost.
Od epopeja o banalnosti dobijem dermatitis.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:31
Nisam ni otvorio članak/najavu/imdb link, tek video ovde gavrana di pominje mećavu, pa se obradovah LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:45
Pa nađi i odgledaj Mećavu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2022 u 10:52
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Šta ti voliš više Jox, snjegove bijele ili tropske plaže? 
Ne znam šta mi je, generalno ne volim zimu, minuse, iritira me sve to, uvek mi je hladno. No kada na ekranu vidim sneg, uhvati me milina LOL ako to nije tek sneg, već kijamet, mećava...meni je praznik LOL

Onda se odmah baci na No Exit, ako ga vec nisi overio ;)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2022 u 14:58
Budem verovatno, već nekoliko dana ne stižem išta da odgledam, ma ni da počnem.

Uzeo, od tih "mećavskih", Against the Ice, on bi mogao biti u konkretnom "preživljavanje kijameta" tonu. ❄️
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2022 u 20:05
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Pa nađi i odgledaj Mećavu.

Ovo sam si noćas puštao da se uspavam: 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2022 u 20:12
Kada smo već kod "Mećave"... Cica Perović je, pričao je neko (mislim Dragan Nikolić) voleo da pogasi svetla u stanu, da otvori vrata od svog novog frižidera i gleda u magiju. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.