Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Grilled 2006
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Grilled 2006

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Grilled 2006
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 19:30
Cao!
Da li neko moze da napravi srpski ili hrvatski titl za ovaj film ja sam uploadovao slovenacki?

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2006 u 00:16
Klokane jel mozes ti? 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2006 u 01:12
Teško bez filma, max. 
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 01:44
Joj, pa skini ga dobra je komedija 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 01:53
budem.
al to traje kod mene.
kabelski net

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 09:52
Lutko. Nemoj toliko pljuvati kablovski net. Probaj da uzmes brzi protok i bices zadovoljna.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 10:49
I ja imam kablovski, brzina je 256KB, u proseku skinem normalan film odnosno 700MB za 6 ili 7 sati... 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 11:01
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

kabelski net

OT:

kakve to veze ima? ja isto imam kabel i navodno on moze ici do 12mb(ili 20mb, ali necu lagat) ovisi koliko ti provider da, njih pljuj, a ne kabel opcenito
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 11:59

To ti kazem sreco!

Kablovski net je stabilniji nego adsl ili wireles a sve zavisi od protoka koji kupis. 256 je sasvim dovoljno za kuci. Preko noci skines 1-2 filma.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 13:00
imam tzv brzi protok, klaki/speedy. najbrži koji ima u ponudi.
i s njim mi treba po 45 dana za 1 film...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 13:08
Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

Kablovski net je stabilniji nego adsl ili wireles a sve zavisi od protoka koji kupis. 256 je sasvim dovoljno za kuci. Preko noci skines 1-2 filma.

Ali je kablovski skuplji od ADSL-a

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 13:46
kod nas je kabel jeftiniji i brzi
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 10:09

Ja sam imao ADSL i skida film za 1-2 dana bez problema. Kloki nije mi jasno kako 45 dana majku mu... Nema sanse... Modemom bi ga skinuo za 7-8 dana maximum. Nesto ti ne valja. Moze problem da bude i IP adresa (javna ili privatna) Od toga ti zavisi P2P. Zovi provajdera i proveri.

Nego, sta bi sa Grilled? Jel neko radi na tome?

Ažurirao klaki

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 11:11
mislim da je problem u eMuli. i ja sa torrenta skinem za 7 sati, al tamo nema to što meni treba. na muli imam sve, ali sa sa po 3, 4 usera i to traje. bude kad bude. torrenti me uvjek zajebu. skinem 2,5 GB i onda nestane seedera.
radi se grilled, neki dan izašo još jedan slovenski...
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 12:31

Emule je njesra. Nervira me sto se toliko ceka da dodjes na red i ne daj boze pukne ti net (a to kod nas nista novo) ajmo Jovo nanovo. Sve ispocetka na 2673 meto pa cekas cekas......i opt pukne, pa cekas cekas.... Ma zajebi brate (sestro). Torrent je ZAKON!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.